Fotbal intern

DINAMO. EXCLUSIV/ Perla cîinilor, PATIMĂ pentru POKER şi pariuri!

* Considerat marea speranţă a „haitei”, „căţelandrul” Patrick Petre a intrat în colţii „dulăului” Marius Niculae, noul lider al haitei din „Ştefan cel Mare”...
09.02.2015 | 00:01
DINAMO EXCLUSIV Perla ciinilor PATIMA pentru POKER si pariuri
ADVERTISEMENT

* Considerat marea speranţă a „haitei”, „căţelandrul” Patrick Petre a intrat în colţii „dulăului” Marius Niculae, noul lider al haitei din „Ştefan cel Mare”

 10 minute a adunat Patrick Petre în turul acestui sezon, pe parcursul a două meciuri pentru Dinamo, dar de fiecare dată a impresionat prin tupeul de care a dat dovadă pe teren.

ADVERTISEMENT

Contra Stelei, la debutul său , a intrat la Dinamo, la 3-0 pentru campioană şi a prins un singur minut pe gazon. I-a fost de ajuns lui Patrick să reuşească să-l ridiculizeze pe durul Stelei, Alex Bourceanu, cu un dribling care l-a lăsat fără reacţie pe fotbalistul împrumutat de la Trabzonspor. Apoi, în meciul cu Viitorul, Patrick a jucat nouă minute, suficient cît să-şi pună amprenta pe scor. Întîi a greşit la mijlocul terenului, cînd a trimis o pasă cu călcîiul direct la adversar, iar oaspeţii şi-au majorat diferenţa. Apoi, şi-a răscumpărat eroarea cu un gol de generic. Pivotare pe lîngă un adversar şi voleu de mare fotbalist, direct sub bară. Pe cît de mult este apreciat tupeul puştiului în teren, pe atît de mult este de deranjant în faţa „greilor” din vestiar.

Împătimit de poker şi pariuri

Patrick Petre a deprins o mare pasiune pentru jocurile de noroc, fapt care nu este prea bine văzut de colegii săi mai experimentaţi. Fotbalistul de 17 ani are cont pe site-ul unei case de pariuri online şi nu ratează nici o zi pentru a pune nişte bănuţi pe pronosticuri. În plus, Patrick petrece foarte mult şi jucînd poker pe Internet, iar sumele pe care le mizează sînt din ce în ce mai mari. De multe ori nu se poate abţine nici măcar atunci cînd este în vestiar, motiv pentru care a şi primit mai multe apostrofări din partea colegilor. Deşi iniţial le-a răspuns contestatarilor, Patrick a lăsat-o mai uşor cînd a văzut că se înmulţesc criticile la adresa sa.

ADVERTISEMENT

Niculae nu glumeşte: „Bagă-ţi minţile în cap!”

Conform unor surse din cadrul clubului, cel care a reuşit să-l liniştească a fost Marius Niculae. Fostul judokan a fost nevoit să recurgă chiar la o corecţie fizică pentru a-l aduce pe calea cea bună pe Patrick. „Era mereu cu telefonul în mînă, pe contul de pariuri. Marius l-a văzut şi l-a atenţionat să înceteze, dar după puţin timp el a intrat din nou să parieze. Imediat a primit un capac de la Niculae, care s-a şi răstit la el”, au povestit sursele FANATIK. „Băi băiatule, bagă-ţi minţile în cap dacă vrei să faci carieră. Că doar talentul nu e de ajuns. Lasă pariurile şi concentrează-te pe fotbal, altfel o să ajungi să regreţi că ai lăsat timpul să treacă pe lîngă tine”, i-a spus „Săgeată” lui Patrick. Puştiul a înţeles mesajul, iar de atunci nu a mai fost văzut navigînd pe site-urile de pariuri.

A ratat cantonamentul lui Dinamo din cauza unei accidentări

Patrick Petre a fost alături de lotul condus de Mihai Teja în cantonamentul din Antalya şi a jucat în cele două amicale pierdute. A intrat pe parcursul reprizei secunde cu Bursaspor, iar apoi a jucat cele 45 de minute de coşmar pentru Dinamo din meciul cu Danemarca Under 21. „Cîinii” au luat 6 goluri, iar scorul final a fost 1-7. După prestaţiile neconvingătoare din amicale, Patrick s-a lovit de un nou ghinion. A suferit o accidentare la inghinali şi nu a făcut deplasarea alături de echipă în Spania, pentru  Cupa Marbella. Patrick va sta pe bară 20 de zile şi a fost foarte afectat că a ratat o bună parte din pregătirea pentru returul acestui sezon. Puştiul spera că va reuşi să-şi cîştige un loc de titular în acest retur, dar şansele sale au scăzut dramatic după această accidentare. Va rata turul Cupei Ligii, dar şi reluarea Ligii 1, iar apoi va fi greu să revină în condiţiile în care Dinamo a reuşit mai multe transferuri importante în această iarnă.

ADVERTISEMENT

200.000 de euro este valoarea lui Patrick Petre, conform site-ului de specialitate Transfermarkt.de

„Nu vreau să mai fiu privit ca băiatul lui Florentin Petre. Cred că sînt mai talentat decît tata, deşi îmi vine greu s-o spun eu. Dar orice părinte se simte mîndru atunci cînd copiii ajung mai sus decît cei care le-au dat viaţă, nu? Deci şi tata e fericit că eu sînt mai bun ca el” (Patrick Petre)

„Mă bucur că am marcat, dar am marcat degeaba… Mă bucur că l-am făcut fericit pe tatăl meu! Tata a fost un fotbalist foarte bun şi lumea se aşteaptă ca eu să-i depăşesc performanţele. Voi putea să fac asta doar dacă voi munci foarte mult” (Patrick Petre după primul gol din Liga 1, cu Viitorul, scor 2-3)