Fotbal intern

DINAMO. Ei l-au DAT AFARĂ pe Rednic! SFĂTUITORII lui Negoiţă

Dacă e vineri, e... FANATIK! Nu rataţi VINERI un nou număr din FANATIK, cel mai bun săptămînal de sport şi pariuri din România! Numai în FANATIK aveţi 14 pagini cu ponturi care să vă...
27.05.2016 | 00:08
DINAMO Ei lau DAT AFARA pe Rednic SFATUITORII lui Negoita

Dacă e vineri, e… FANATIK! Nu rataţi VINERI un nou număr din FANATIK, cel mai bun săptămînal de sport şi pariuri din România! Numai în FANATIK aveţi 14 pagini cu ponturi care să vă bage bani în buzunar! PLUS subiecte tari, dezvăluiri în exclusivitate, interviuri incendiare şi materiale emoţionante marca FANATIK!

ATENŢIE! FANATIK vă oferă vineri CADOU un afiş cu programul complet al EURO 2016, meciuri, date, ore, oraşe, stadioane, televizări, tot ceea ce trebuie să ştie un fan adevărat al fotbalului!

DINAMO: SPECIALIŞTII LUI NEGOIŢĂ! FANATIK vă prezintă ÎN PREMIERĂ în numărul de VINERI cine sînt „sfătuitorii de taină” care l-au convins pe patronul dinamovist să renunţe la Mircea Rednic.

STEAUA: DE CE A CĂZUT TRANSFERUL LUI JUN SUK! Sud-coreeanul de la Porto este un atacant pe placul lui Gigi Becali: cuminte, retras şi religios. Citiţi în FANATIK-ul de VINERI motivul principal pentru care a renunţat Steaua la transfer!

STEAUA: HAMROUN ŞI-A GĂSIT „MANAGER”! Mijlocaşul algerian al Stelei face ravagii printre reprezentantele sexului frumos. Cine i-a venit de hac şi i-a furat inima aflaţi numai din FANATIK-ul de VINERI!

RETRAGERE: MUTU 10! „Briliantul” nu mai poate încînta pe teren! La 37 de ani a pus punct carierei de fotbalist! Citiţi în FANATIK-ul de VINERI 10 episoade care i-au marcat viaţa capriciosului super-talent care a purtat pe tricou numărul 10!

INTERNAŢIONAL: LUCE, LA ZENIT! Cel mai titrat antrenor român a semnat pe 3 ani cu cea mai bogată echipă din Rusia, al cărei fan numărul 1 este chiar preşedintele Vladimir Putin! Aflaţi din FANATIK-ul de VINERI ce avere a strîns ŢARUL LUCESCU ca antrenor în cele 4 ţări în care a cîştigat nu mai puţin de 32 de trofee! Dar şi ce perspective financiare îi oferă Zenit Sankt Petersburg!

EURO 2016: SURPRIZELE EUROPEANULUI DIN FRANŢA! Analiză amplă în FANATIK-ul de VINERI a celor 4 echipe naţionale capabile să răstoarne calculele hîrtiei şi să ajungă departe în turneul final care începe cu România – Franţa pe 10 iunie!

NU PUTEŢI AFLA TOATE ACESTEA DECÎT DIN FANATIK-UL DE VINERI! În care, nu uitaţi, aveţi GRATUIT un afiş cu programul complet al EURO 2016, meciuri, date, ore, oraşe, stadioane, televizări, tot ceea ce trebuie să ştie un fan adevărat al fotbalului!

Atenţie la CINE NE-A ENERVAT săptămîna trecută, cine a salvat Rapidul de depunctare, ce diferenţe uriaşe sînt la Astra între primele de titlu ale titularilor şi ale rezervelor şi cine nu a primit nimic, unde şi pînă la ce oră au petrecut fotbaliştii unei echipe abia scăpată de la retrogradare victoria care le-a mai asigurat un an în Liga 1, ce i-a cerut un stelist unei fete de liceu ca să fie iubita lui în „varianta” Buzdugan, ce „calmante” trebuie să luăm după primul meci de pregătire al „naţionalei” pentru turneul final EURO 2016!

Toate acestea le aflaţi DOAR dacă citiţi FANATIK-ul de VINERI! În care, nu uitaţi, aveţi CADOU un afiş cu programul complet al EURO 2016, meciuri, date, ore, oraşe, stadioane, televizări, tot ceea ce trebuie să ştie un fan adevărat al fotbalului!

Cota de aur, Profu’ de pariuri, Bani pe jos, bilete Business şi Economic, „mînuţe” de ajutor, loterie-şmecherie, adică TOTUL despre pariuri, în numărul FANATIK de VINERI! Dacă e VINERI, e…  FANATIK!