Fotbal intern

DINAMO. Mesajul fanilor: “Ando, ia titlul şi ştergem totul cu buretele”

DINAMO. Ioan Andone se află la al treilea "descălecat" în "Ştefan cel Mare", după mandatele din 2003-2005 şi 2010-2011....
27.05.2016 | 10:09
DINAMO Mesajul fanilor Ando ia titlul si stergem totul cu buretele
ADVERTISEMENT

DINAMO. Ioan Andone se află la al treilea “descălecat” în “Ştefan cel Mare”, după mandatele din 2003-2005 şi 2010-2011.

DINAMO. Ultima prezenţă a “Fălcosului” pe banca tehnică a “cîinilor” a reprezentat un fiasco, după finala Cupei României pierdută în faţa marii rivale Steaua, scor 1-2, şi un ruşinos loc 6 în Liga 1. În plus, contrele între antrenor şi fanii dinamovişti au fost destul de numeroase, condimentate cu replici tăioase de ambele părţi.

ADVERTISEMENT

DINAMO. “Îl prinde paltonul aici?”

Instalat la începutul acestei săptămîni după despărţirea de Mircea Rednic, Ando a revenit cu promisiuni măreţe pentru suporteri, titlul fiind unul dintre cuvintele cele mai uzitate. Numai că ultraşii din Ştefan cel Mare nu au putut trece atît de uşor peste “divorţul” dintre club şi Rednic, antrenorul fiind adulat de galerie pentru comportarea echipei din recentul sezon.

Suporterii spun acum că sînt dispuşi să treacă peste vechile animozităţi cu Andone numai dacă acesta se ţine de cuvînt şi aduce titlul, după o aşteptare de zece ani, la Dinamo.

ADVERTISEMENT

Venirea lui Andone este un pas înapoi! Să vedem dacă îl prinde paltonul… Negoiţă a scăpat de dracul (n.r. Rednic) şi a dat de ta-su’! Continuitatea era varianta ideală, este exact ce îi lipseşte lui Negoiţă în disputa cu Gigi Becali şi Ioan Niculae. A zis că l-a deranjat caracterul lui Rednic, dar s-a ajuns la o grozăvie, în niciun caz Andone nu a venit pe bani mai puţini decît Rednic.

Dinamo a ajuns să ia un titlu odată la foarte mulţi ani, la anul se fac zece ani. Ca să putem să redevenim o echipă mare, este nevoie de o strategie. Aşadar, vom zice «Bine ai revenit, nea Ando! Ia şi tu titlul şi ştergem totul cu buretele!»“, a spus unul dintre liderii galeriei dinamoviste, pentru FANATIK.RO.

ADVERTISEMENT

DINAMO. “Băieţi, pînă aici ne-a fost!”

Reprezentantul Peluzei “Cătălin Hîldan” a povestit şi un episod îndepărtat, petrecut după cîştigarea singurului titlu al lui Andone în Ştefan cel Mare, din postura de antrenor.

În 2004, am făcut o petrecere după ce am luat titlul, a venit şi nea Ando. Ne-a zis: «Băieţi, pînă aici ne-a fost! Urmează cupele europene, va fi cu totul altceva acolo». Noi i-am zis să ne lase şi pe noi măcar să visăm, dar ne-a răspuns: «Să visezi e cel mai simplu, pentru că nu costă nimic!».

ADVERTISEMENT

Ne-a mai deranjat şi faptul că după ultimul mandat, nu a plecat cu fruntea sus de la Dinamo. Apoi s-a repezit la grăunţe, cînd s-a dus la CFR Cluj…“, a mai spus liderul ultraşilor dinamovişti.

DINAMO. Fără Bălgrădean şi Ţucudean!

Fanii echipei din “Ştefan cel Mare” au vorbit şi despre transferurile a doi jucători pe care Ando îi vrea, Bălgrădean şi Ţucudean. “Să nu auzim de ei! Toate pînă aici. OK, Andone va rămîne, a semnat, nu mai avem ce face. Să facă ce a promis, titlul! Dar să nu vină Bălgrădean şi Ţucudean. Dacă se va întmpla, va fi vai şi amar de ei. O să-i huiduim pe unde-i prindem. Ce viaţă vor avea ei…”, a spus un alt şef de galerie.

DINAMO. Fanii “cîinilor” se gîndesc şi la cum va arăta echipa, ştiind că mai mulţi jucători o vor părăsi. “Puljic e foarte bun. Acolo e o problemă, dacă nu va prelungi contractul. Gnohere pleacă sigur, îl dă Negoiţă cu 400-500.000 de euro. Cred că vreo şapte jucători vor pleca, rămîne ceva, de-o echipă bună”, a fost părerea unui fan al echipei pregătite acum de Andone.

ADVERTISEMENT