Fotbal intern

DINAMO. Negoiţă a renunţat la ”perla” lui: ”E treaba antrenorului!”

DINAMO. Valentin Lazăr a fost pedepsit de antrenorul Mihai Teja, după meciul de la începutul săptămînii trecute, din semifinalele Cupei Ligii, 1-2 cu Pandurii. Atunci, Lazăr a fost înlocuit,...
25.02.2015 | 00:03
DINAMO Negoita a renuntat la perla lui E treaba antrenorului
ADVERTISEMENT

DINAMO. Valentin Lazăr a fost pedepsit de antrenorul Mihai Teja, după meciul de la începutul săptămînii trecute, din semifinalele Cupei Ligii, 1-2 cu Pandurii. Atunci, Lazăr a fost înlocuit, apoi eliminat de tehnician din lotul pentru partida cu Oţelul, din campionat. Finanţatorul Negoiţă îi dă credit total lui Teja.

În urmă cu aproape un an, Valentin Lazăr era marea vedetă a lui Dinamo. Căpitanul făcea meciuri de senzaţie, fireşte, ajutat de coechipieri, şi ei într-o formă de zile mari, iar trupa din ”Ştefan cel Mare” dădea semne că, în cel mai scurt timp, va ajunge, din nou, favorită la titlu. Lucrurile nu au stat deloc aşa. Vali Lazăr a intrat într-un con de umbră, la fel şi echipa, care nu o mai scotea la capăt cu rezultatele. Dintr-un capitan şi titular de drept, Lazăr a ajuns să joace doar cu numele, ba chiar să fie înlocuit în cîteva rînduri. Venirea lui Teja la Dinamo părea să fie de bun augur pentru Vali şi trupa din ”Groapă”.

ADVERTISEMENT

SCANDAL MONSTRU CU BOURCEANU ŞI TAMAŞ, LA PETRECEREA STELEI

DINAMO. Teja l-a iertat pe Lazăr

Mihai Teja a preluat un club în insolvenţă, însă cu promisiunea fermă că pînă la vară se va rezolva această problemă, aşa că s-a pus serios pe treabă. Şi-a propus, în primul rînd, să redea strălucirea jucătorilor de valoare, între care Cosmin Matei, Rotariu, Vali Lazăr. A încercat în cele două turnee din Turcia şi din Spania şi în perioada de pregătire de la Săftica, însă nu a reuşit. Matei s-a accidentat, Lazăr l-a dezamăgit. Mai mult, scos din joc la Târgu Jiu, fotbalistul şi-a exprimat prin gesturi nemulţumirea. A fost taxat de antrenor. Interesant este că finanţatorul clubului pare să-i dea dreptate lui Teja, în acest conflict, chiar dacă pe Lazăr ar putea scoate mulţi bani, transferîndu-l. Contactat de FANATIK.RO, Ionuţ Negoiţă a fost ferm: ”Nu mă întrebaţi pe mine de Lazăr sau de alte lucruri de la echipă. Întrebaţi-l pe antrenor, pe directorul sportiv, ei se ocupă de echipă”. Semn că finanţatorul nu are de gînd să se implice în problemele tehnice, dar şi de natură disciplinară ale echipei. Ulterior, Teja avea să-l ierte pe Lazăr şi să-l aibă în vederea meciului cu Universitatea Cluj, unde ar putea fi titular.

G LCĂ, FĂCUT PRAF: ”MI-AŞ DA DEMISIA!”

REVENIRE SPECTACULOASĂ A LUI MATEI DUPĂ OPERAŢIE

L-a vrut Astra, Negoiţă a spus pas!

Valentin Lazăr este un fotbalist pe care multe echipe şi l-au fixat drept ţintă. Între acestea, Astra Giurgiu. Formaţia finanţată de Ioan Niculae a înaintat, de altfel, o ofertă, spre finalul turului, dar a fost refuzată de Ionuţ Negoiţă. ”Lazăr nu este transferabil. Cel puţin, în acest moment”, avea să fie replica finanţatorului dinamovist. Clauza de reziliere a contractului este de un milion de euro, în timp ce Astra oferea doar 250.000. Lazăr a avut şi oferte de afară, refuzate însă din start de Negoiţă.

ADVERTISEMENT

ARLAUSKIS, ATAC DEVASTATOR LA GIGI BECALI!

STEAUA ÎŞI IA SIGLA ŞI NUMELE ÎNAPOI! VEZI ÎN CE CONDIŢII

1,8 milioane de euro este cota de piaţă a lui Lazăr, conform transfermarkt.de

6 goluri a înscris Valentin Lazăr pentru Dinamo