Carousel hot news

DINAMO. Ando ţinteşte titlul: “Îi VREAU pe Nistor şi Budescu!”

DINAMO. Ioan Andone şi-a lăudat elevii, mai ales noile achiziţii, de care s-a declarat mulţumit de modul în care au evoluat în primul meci oficial al lor pentru Dinamo....
24.07.2016 | 00:09
DINAMO. Ando ţinteşte titlul:

DINAMO. Ioan Andone şi-a lăudat elevii, mai ales noile achiziţii, de care s-a declarat mulţumit de modul în care au evoluat în primul meci oficial al lor pentru Dinamo.

DINAMO. Chiar dacă jocul Astrei nu a impresionat, Andone speră ca echipa din Giurgiu să se califice în grupele Ligii Campionilor pentru a-şi putea motiva mai uşor fotbaliştii.

“Astra a fost cea mai bună echipă a campionatului trecut, acum sînt în tatonări. Scorul trebuia să fie mult mai mare, dar cred că am avut şansă că Astra are meci în Liga Campionilor. Este un meci decisiv şi le urez baftă! Sper să se califice în grupele unei competiţii, se crează o emulaţie fantastică şi le pot arăta jucătorilor mei ce se întîmplă la Astra, o echipă pe care am bătut-o.

Sînt mulţumit de noile achiziţii, dar e mult de muncă. E greu să păstrezi primul loc, dar nu îmi este teamă. Ştiu ce echipă am! Gnohere a făcut un meci extraordinar, chiar dacă eram îngrijoraţi în privinţa lui pentru că nu a jucat la fel în amicale! Mai doresc încă doi atacanţi.

M-aş bucura pentru Rapid să rămînă în Liga 1, trebuie să se găsească forma să rămînă. Dacă nu vor rămîne şi nu vom juca, trebuie să fim anunţaţi din timp ca să ne programăm două amicale. Altfel, ne ieşim din ritm. Îi vreau pe Dan Nistor şi Budescu. Sînt doi jucători fantastici. Ce antrenor nu i-ar vrea?”, a declarat Andone.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CAROUSEL HOT NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 853. 32 pagini + CD Armin Nicoară. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri