DINAMO. Andone, PĂCĂLIT! Ce s-a întîmplat cu TRANSFERURILE

Cristian Blanuta   
in Stiri sportive
28/07/2016, 00:02
DINAMO. Andone, PĂCĂLIT! Ce s-a întîmplat cu TRANSFERURILE GALERIE FOTO

DINAMO. Cu zîmbetul pe buze a bătut palma Ioan cu Ionuţ şi a preluat banca tehnică a lui Dinamo. De atunci, însă, Negoiţă i-a refuzat transferurile, iar Andone îşi pune deja semne de întrebare

DINAMO. Doisprezece fotbalişti a ochit Ioan Andone de cînd a semnat cu Dinamo, dar nu a reuşit să facă nici un transfer dintre cei pe care i-a vrut el! Felgueiras, Bălgrădean, Petrucci, Lopez, Camora, Larie, Ţucudean, Zoubir, Obodo, Cabrera, Bawab şi Budescu sînt jucătorii care i-au aprins imaginaţia lui Ando, dar au dispărut din peisaj cît ai zice… ham! Iar vina nu este a tehnicianului. El a propus, finanţatorul a decis. Total nefavorabil pentru cel care a promis titlul, că altfel îl luau fanii în şuturi. Bine, vorba vine, dar altfel numai bine nu i-ar fi fost în „Ştefan cel Mare”… Specialiştii lui Negoiţă au făcut, încă o dată, jocul care-i place atît de mult patronului: transferuri fără bani! L-au impresionat, iar cîteva „bucăţi” de care Ando a aflat ultimul au ajuns la echipă.

Pe Azer l-a adus avocatul

DINAMO. Azer Busuladzic a fost prima ţintă de „afară” a lui Dinamo. Ando a aflat şi el, a văzut despre ce e vorba, a acceptat. Avocatul clubului, Valentin Gheorghiţă, este cel care l-a propus pe Azer în lotul „cîinilor”. Fără să dea un euro pentru transfer, Negoiţă s-a asigurat de serviciile bosniacului născut în Danemarca, dar care are şi cetăţenie „strămoşească”, ex-iugoslavă. Sursele FANATIK din cadrul clubului din Şoseaua Ştefan cel Mare spun că fotbalistul nu ar avea, pe de altă parte, cetăţenie daneză şi că oficialii dinamovişti ar fi aflat de asta abia după ce s-a semnat contractul! „S-au trezit cu un extracomunitar în echipă, aşa, fără să ştie”, s-au amuzat cei de la club…

L-a promovat intens la TV

DINAMO. Marius Iorga este cel care l-a transferat pe portarul Lurenţiu Brănescu de la Juventus Torino. Cum a reuşit să dea, în cele din urmă, aşa o lovitură? Îşi dorea să-l aducă pe portar în „Ştefan cel Mare” cu mult timp în urmă. Iorga a lucrat la un post de televiziune şi în acea perioadă a anunţat de multe ori, chiar de prea multe ori, venirea lui Brănescu la Dinamo. Ajuns scouter în „Groapă”, lui Iorga i s-a înplinit visul, acela de a-l aduce, pînă la urmă, pe Brănescu. Interesant este că portarul ar fi putut ajunge la Dinamo în urmă cu un an, atunci cînd antrenor era Mircea Rednic, dar tranzacţia nu s-a finalizat din cauza jucătorului. Care a mai cerut o săptămînă de vacanţă, Mircea Rednic a luat foc şi nu l-a mai vrut!

Momeala din Londra

DINAMO. Maximiliano Oliva a fost, se pare, opera lui Dorin Irimia, purtătorul de cuvînt al lui Ionuţ Negoiţă. Acesta şi-a încîntat, şi impresionat!, şeful în privinţa jucătorului cu trecutul (destul de îndepărtat…) al acestuia. „A fost la un pas de a ajunge la Chelsea”, a fost argumentul hotărîtor, iar fotbalistul a ajuns la INMS, unde a efectuat vizita medicală şi apoi a semnat cu Dinamo. La Chelsea? Curios, pentru ca acum să accepte sub 10.000 de euro salariu… În fine, Irimia a fost convingător la RIN, acolo unde trebuia, iar brazilianul pe care Chelsea ar fi oferit 1,7 milioane de euro (!!!) a ajuns în lotul lui Andone.

A „lovit”, în final, şi Ando…

Andone nu a mai suportat umilinţa şi s-a încordat, în cele din urmă: şi-a adus portar! Este vorba de panamezul Jaime Penedo, un goal-keeper în vîrstă de 34 de ani. Care avea de gînd să se… retragă! Un prieten de-al lui Ando din America i l-a propus, iar tehnicianul lui Dinamo a acceptat, pentru că avea nevoie de om pe post, o dată, dar şi pentru că pe mîna lui nu se făcuse nici un transfer. Pe lîngă Penedo, la formaţia din “Ştefan cel Mare” au mai ajuns Cobrea, Romera şi Daniel Popa, dar nu erau doriţi cu insistenţă de tehnicianul “cîinilor”.  Singurul care a rămas restant la acest capitol este Ionel Dănciulescu. Acesta chiar s-ar fi plîns apropiaţilor că nu a făcut nici un transfer de cînd este oficial al clubului din Şosea „Ştefan cel Mare”.

„M-am urcat în primul avion ca să ajung la Dinamo!” (Maximiliano Oliva)

12 jucători a vrut Andone, toţi refuzaţi

Ştirea MOMENTULUI

Bogdan Planic nu vrea să plece de la FCSB: “Mă concentrez 100% pe dubla cu Rapid Viena”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×