Steaua l-a ratat, Dinamo este la un pas de a-l TRANSFERA pe golgheter

Cristian Blanuta   
in Stiri sportive
06/08/2016, 00:06
Steaua l-a ratat, Dinamo este la un pas de a-l TRANSFERA pe golgheter

DINAMO. Mihai Roman este aproape de a semna cu echipa din ”Ştefan cel Mare”. Atacantul care a plecat în urmă cu un an la NEC Nijmegen este aşteptat să dea un răspuns zilele acestea.

DINAMO. Oferta pentru fostul golgheter de la Pandurii este un an împrumut şi un salariu de 7.000 de euro pe lună plus cîte alte 400 pentru fiecare gol înscris. 

DINAMO. L-a vrut Steaua

Mihai Roman a semnat cu formaţia olandeză un contract pînă în vara anului 2018. Înainte de a se înţelege cu echipa olandeză, Roman a fost dorit de Steaua. A fost la un pas de a semna, însă oferta venită din Olanda a rupt orice negociere cu echipa finanţată de Gigi Becali.

750.000 de euro este cota de piaţă a lui Mihai Roman, potrivit transfermarkt.de

Ştirea MOMENTULUI

Soţia lui Julio Baptista e campioană! Silvia Nistal, spanioloaica care va încinge Liga 1 Betano. Galerie foto

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×