DINAMO. ”Bizonul”, MOMIT cu 10.000 €! RĂSPUNSUL atacantului

Cristian Blanuta   
in Stiri sportive
07/08/2016, 00:02
DINAMO. ”Bizonul”, MOMIT cu 10.000 €! RĂSPUNSUL atacantului GALERIE FOTO

DINAMO. Harlem Gnohere a făcut spectacol în mandatul lui Mircea REdnic, antrenorul care l-a adus în ”Groapă” pe atacant. A vrut să plece, după debarcarea ”Puriului”, dar, în cele din urmă, a acceptat să-şi continue contractul. Şi o face chiar bine: i-a dat trei goluri Astrei, în primul meci al campionatului!

DINAMO. Astfel, Ionuţ Negoiţă s-a gîndit că este momentul ca ”Bizonului” să-i propună prelungirea contractului, scadent vara viitoare. Şi nu numai lui. Mevlja şi Palic sînt jucătorii pe care finanţatorul i-a chemat, zilele trecute, în biroul de la RIN.

DINAMO. Doar Palic acceptă prelungirea

Ionuţ Negoiţă i-a trasat titlul ca obiectiv lui Ioan Andone, iar tehnicianul, presat şi de fani, a acceptat. Dar a cerut întăriri, pe care însă nu le-a primit, aşa cum îşi făcuse planurile de atac. A luat cîţiva jucători, dar stufoasa listă a lui Ando a rămas la stadiul de proiect. În fine, i-a cerut lui Negoiţă ca măcar jucătorii de valoare să-i rămînă în lot, şi nu numai pentru acest sezon. Andone vrea fotbalişti pe termen lung, astfel că unora Negoiţă le-a propus prelungiri de contracte.

DINAMO. Golgheterul Gnohere a fost primul, ofertă pentru încă doi ani. 10.000 de euro pe lună plus unele bonusuri a fost oferta lui Negoiţă, dar fotbalistul nu i-a dat un răspuns. ”A spus că se mai gîndeşte. Dar nu cred că vrea prelungirea. El vrea să plece din Liga 1, doar contractul pe încă un an îl ţine”, a dezvăluit, pentru FANATIK.RO, un apropiat al jucătorului.

Miha Mevlja este şi el unul dintre jucătorii cărora li s-au propus prelungirea, dar, la fel ca Gnohere, nu ar vrea să semneze.

DINAMO. Singurul care pare că ar îmbrăţişa situaţia este Antun Palic. Mijlocaşul, care a devenit, între timp, vioara numărul unu în ”Groapă”, va accepta prelungirea contractului şi, implicit, salariul de 10.000 de euro pe lună.

1,5 milioane de euro este cota de piaţă a lui Mevlja, potrivit transfermarkt.de

1,25 de milioane de euro este valoarea lui Gnohere, conform transfermarkt.de

1,25 de milioane de euro este cota lui Palic

Ştirea MOMENTULUI

Gigi Becali vrea ca FCSB să o copieze pe CFR Cluj. “Aşa se câştigă campionatul!”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×