DINAMO. ”Bizonul”, MOMIT cu 10.000 €! RĂSPUNSUL atacantului

DINAMO. Harlem Gnohere a făcut spectacol în mandatul lui Mircea REdnic, antrenorul care l-a adus în ”Groapă” pe atacant. A vrut să plece, după debarcarea ”Puriului”, dar, în cele din urmă, a acceptat să-şi continue contractul. Şi o face chiar bine: i-a dat trei goluri Astrei, în primul meci al campionatului!

DINAMO. Astfel, Ionuţ Negoiţă s-a gîndit că este momentul ca ”Bizonului” să-i propună prelungirea contractului, scadent vara viitoare. Şi nu numai lui. Mevlja şi Palic sînt jucătorii pe care finanţatorul i-a chemat, zilele trecute, în biroul de la RIN.

DINAMO. Doar Palic acceptă prelungirea

Ionuţ Negoiţă i-a trasat titlul ca obiectiv lui Ioan Andone, iar tehnicianul, presat şi de fani, a acceptat. Dar a cerut întăriri, pe care însă nu le-a primit, aşa cum îşi făcuse planurile de atac. A luat cîţiva jucători, dar stufoasa listă a lui Ando a rămas la stadiul de proiect. În fine, i-a cerut lui Negoiţă ca măcar jucătorii de valoare să-i rămînă în lot, şi nu numai pentru acest sezon. Andone vrea fotbalişti pe termen lung, astfel că unora Negoiţă le-a propus prelungiri de contracte.

DINAMO. Golgheterul Gnohere a fost primul, ofertă pentru încă doi ani. 10.000 de euro pe lună plus unele bonusuri a fost oferta lui Negoiţă, dar fotbalistul nu i-a dat un răspuns. ”A spus că se mai gîndeşte. Dar nu cred că vrea prelungirea. El vrea să plece din Liga 1, doar contractul pe încă un an îl ţine”, a dezvăluit, pentru FANATIK.RO, un apropiat al jucătorului.

Miha Mevlja este şi el unul dintre jucătorii cărora li s-au propus prelungirea, dar, la fel ca Gnohere, nu ar vrea să semneze.

DINAMO. Singurul care pare că ar îmbrăţişa situaţia este Antun Palic. Mijlocaşul, care a devenit, între timp, vioara numărul unu în ”Groapă”, va accepta prelungirea contractului şi, implicit, salariul de 10.000 de euro pe lună.

1,5 milioane de euro este cota de piaţă a lui Mevlja, potrivit transfermarkt.de

1,25 de milioane de euro este valoarea lui Gnohere, conform transfermarkt.de

1,25 de milioane de euro este cota lui Palic