DINAMO. Ando, SCANDAL cu fanii: ”Valută la Steaua, valută şi la noi!”

Cristian Blanuta   
in Stiri sportive
10/08/2016, 14:07
DINAMO. Ando, SCANDAL cu fanii: ”Valută la Steaua, valută şi la noi!”

DINAMO. Ioan Andone, antrenorul ”cîinilor”, le-a răspuns fanilor, care l-au acuzat că laudă prea mult pe Steaua, în ultima perioadă.

”Păi ce să fac, dacă joacă! Şi înainte de Revoluţie, cînd una dintre cele două, Steaua sau Dinamo, juca, imediat cealaltă se ţinea aproape, încerca să depăşească. Pe toate planurile! Cînd Steaua era premiată în valută, luam şi noi valută”, a răspuns tehnicianul dinamovist.

După ce transferul lui Mihai Roman a picat, Ando a ţinut să dezvăluie că el nu se ocupă de negocieri. ”Roman putea să fie jucătorul lui Dinamo, dar negocierile s-au încurcat şi transferul a căzut. Ne-am înţeles cu jucătorul asupra salariului şi am ajuns la un acord şi cu clubul. Era vorba de un împrumut pe un an cu o opţiune de cumpărare. Nu ştiu ce s-a întâmplat. Eu nu stau să vorbesc despre bani, că mai trebuie 100 de euro, o mie de euro! Eu vorbesc despre tactică, despre alte lucruri, nu despre bani”, a spus Andone.

DINAMO. Ando nu crede că Steaua va reuşi transferurile jucăîtorilor de la Astra, Boldrin şi De Amorim. ”Ei, se vorbeşte mult, dar eu nu cred că vor veni la Steaua cei doi”, a încheiat Ioan Andone.

DINAMO. Partida FC Voluntari – Dinamo, din Cupa Ligii, va avea loc joi, de la ora 21:00, pe stadionul ”Anghel Iordănescu”, din Voluntari.

Ştirea MOMENTULUI

Simona Halep s-a retras de la New Haven! Are o problemă la tendonul lui Achile

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×