DINAMO. Probleme cu Essombe! L-au vîndut, dar a dispărut: ”Se lasă!”

Cristian Blanuta   
in Stiri sportive
14/08/2016, 11:59
DINAMO. Probleme cu Essombe! L-au vîndut, dar a dispărut: ”Se lasă!”

DINAMO. Marcel Essombe mai avea contract încă un an cu formaţia pregătită de Ioan Andone, dar a făcut tot posibilul să plece mai repede. Adus de Rednic, fotbalistul nu a agreat schimbarea tehnicianului, astfel că a atras antipatia noului antrenor. Acesta a şi declarat că pe Essombe nu-l ţine nimeni cu forţa la Dinamo.

DINAMO. Inevitabilul s-a produs în urmă cu două săptămîni. Marcel Essombe părăsea, oficial, echipa din ”Ştefan cel Mare” şi semna cu FC Qabala, echipa din Azerbaidjan care a încheiat campionatul precedent pe poziţia a treia.

DINAMO. Probleme de sănătate

Toate bune şi frumoase, doar că fotbalistul nu a ajuns la noua lui formaţie. Apropiaţi ai lui Essombe au dezvăluit pentru FANATIK.RO că fotbalistul ar avea probleme cu sănătatea, motiv pentru care se gîndeşte să se retragă din fotbal, la numai 28 de ani. ”Nu ştiu ce-i cu el. A dispărut, aşa, din peisaj. A refuzat Astra, apoi s-a înţeles cu Qabala, dar nu a ajuns acolo. Am înţeles că are nişte probleme de sănătate, cu inima. S-ar putea să se lase de fotbal”, a spus sursa.

FANATIK.RO a scris, la scurt timp după moartea lui Ekeng, despre problemele de sănătate pe care Essombe le are (vezi aici detalii).

DINAMO. A refuzat 10.000 de euro

Marcel Essombe a fost ţinta Astrei, care-l dorea pe fotbalist urgent, ca înlocuitor al lui Alibec, accidentat. Petre Buduru, preşedintele Comitetului Director al clubului, spunea că s-a înţeles cu Dinamo pentru trecerea lui Essombe la giurgiuveni, rămînînd doar ca fotbalistul să-şi dea acordul. ”Noi am prezentat toate variantele pentru a-l aduce. Sîntem de acord cu oricare dintre ele. La fel şi Dinamo, aşa că rămîne doar ca Essombe să dea răspunsul. Cheia e la el”, declara Buduru. Essombe a refuzat oferta.

„Essombe e o enigmă prin tot ceeea ce face. M-am întîlnit cu el de şapte ori. I-am oferit un salariu de 10.000 de euro, faţă de 6.500 cît avea la Dinamo. Ne-am înţeles şi cu clubul dar el se joacă cu noi precum copiii mici. El nu are caracter şi nu am de ce să îmi doresc un asemenea jucător”, spunea Marius Şumudică.

51.000 de euro a fost preţul plătit de Qabala pentru Essombe

600.000 de euro este cota de piaţă a lui Essombe, potrivit transfermarkt.de

Ştirea MOMENTULUI

Raul Rusescu pune presiune pe colegii lui înainte de FCSB – Hajduk Split. “E primordial să ajungem în grupe!”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×