STEAUA-DINAMO. Ioan Andone s-a pregătit de marele meci: “E momentul adevărului”

Cristian Blanuta   
in Dinamo
16/08/2016, 15:20
STEAUA-DINAMO. Ioan Andone s-a pregătit de marele meci: “E momentul adevărului” GALERIE FOTO

STEAUA-DINAMO. Ioan Andone a ţinut să fie alături de suporteri în zilele premergătoare derby-ului cu Steaua. Tehnicianul “cîinilor” le-a făcut o surpriză fanilor care s-au prezentat la casele de bilete pentru a-şi procura un tichet pentru marele meci. -vezi galerie foto

“Nu mi-am luat bilet la Steaua – City. Ne uităm la televizor. Avem antrenament după-amiază. Să vedem, poate găsesc bilet pînă la ora meciului. Cred că Steaua poate să facă cel puţin un egal! Sper să ne menţinem pe primul loc după meciul de sîmbătă.

E un moment important pentru toţi dinamoviştii, sînt 10 ani de cînd nu am cîştigat un titlu. Sîmbătă e proba adevărului. Galeria e superbă, face nişte coregrafii de care se vorbeşte în toată Europa. Nu ne mulţumim cu un punct, pregătim jocul la victorie, sper să avem atitudine de campioni”, a declarat Andone.

STEAUA-DINAMO. Ioan Andone crede că pe Reghecampf îl interesează unicul derby în primul rînd, iar pe cel cu City îl tratează ca pe un bonus.

STEAUA-DINAMO. Despre meci, Ando a recunoscut că echipa lui a început slab şi că a avut noroc la prima fază a Voluntariului.

”Prima ocazie a meciului au avut-o ei. Se întîmplă, am început prost meciul, dar am avut noroc, apoi am marcat la prima ocazie.

Dar am cîştigat şi aşteptăm meciul cu Steaua.

Un meci cu Steaua e special, dacă-l cîştigăm, rămînem pe primul loc. 

În viitor, mai discutăm de Brănescu. A avut intervenţii extraordinare. Sîntem subiectivi acum, şi Lazăr aş vrea să fie la lot, şi alţii…

Atacantul va veni. Îmi doresc un atacant, dar şi un mijlocaş”, a declarat Andone.

”Reghe îşi pregăteşte meciul cu Dinamo, sînt sigur de asta”, a adăugat Andone.

Ştirea MOMENTULUI

Gigi Becali vrea ca FCSB să o copieze pe CFR Cluj. “Aşa se câştigă campionatul!”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×