DINAMO. Anton, despre revenire: ”Vreau să profit de asta!”

Cristian Blanuta   
in Dinamo
17/08/2016, 20:54
DINAMO. Anton, despre revenire: ”Vreau să profit de asta!”

DINAMO. Paul Anton, împrumutat vara aceasta la Getafe pentru un an, a dezvăluit că ar vrea să joace cît mai mult în campionatul spaniol.

”Eu încă trebuie să demonstrez şi poate apoi voi deveni un jucător de bază.

Nu am fost căutat de nimeni pînă acum. Cred se aşteaptă începerea campionatului.

Eu mă pregătesc foarte bine aici. Mă trezesc cu gîndyul la asta. Trag foarte tare, vreau să rămîn aici şi de la anul. Eu am fost acum îmmprumutat.

Aş vrea să prindă Dinamo o cupă europeană. Pentru mine a fost o onoare mare să joc la Dinamo. Dar vreau să profit de şansa pe care o am şi să rămîn cît mai mult în Spania. 

Totul m-a impresionat aici. Antrenamentele de la juniori, pentru că fac alături de noi… Totul”, a declarat Paul Anton.

”Va fi un meci dificil, încrîncenat. Sper să rămînă pe primul loc şi după meciul cu Steaua. E dificil meciul pentru că ei vor încerca să spele ruşinea. Dar cred că nea Ando va şti cum să-i motiveze pe băieţi”, a mai spus Anton.

Ştirea MOMENTULUI

Soţia lui Julio Baptista e campioană! Silvia Nistal, spanioloaica care va încinge Liga 1 Betano. Galerie foto

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×