STEAUA-DINAMO. Negoiţă i-a lăsat fără bani: “Ăsta e proiectul!”

Daniel Vlad   
in Stiri sportive
21/08/2016, 00:05
STEAUA-DINAMO. Negoiţă i-a lăsat fără bani: “Ăsta e proiectul!”

Ionuţ Negoiţă a declarat la finalul meciului cu Steaua că este mulţumit de rezultatul de egalitate, dar că nu va da prime jucătorilor de la Dinamo pentru punctul obţinut în faţa „roş-albaştrilor”.

“Este un rezultat echitabil. A fost un meci frumos şi recunosc că aş fi dorit să-l cîştigăm. Dar noi avem jucători foarte tineri şi meciuri de acest gen îi fac pe copiii aştia să crească în valoare. Steaua are jucători cu experienţă, dar îl avem şi noi pe Rotariu. Este un copil care o să ajungă sus de tot dacă munceşte cum o face acum. 

Îmi pare rău că nu am jucat în Europa în acest sezon. Ne prindea bine o participare în cupele europene. Steaua are prima şansă, dar noi venim tare din urmă. Încă nu ştiu dacă Filip a făcut bine ce a făcut. Eu sper să înveţe şi să mai acumuleze experienţă. Mai avem nevoie şi de un atacant. Noi căutăm un atacant, dar nu vrem să luăm orice. Luăm ceva bun, dacă nu, aşteptăm până la iarnă. Atacanţii sunt foarte căutaţi în această perioadă şi e foarte greu să găseşti ceva care să corespundă din toate punctele de vedere.

Eu nu ştiu de ce suporterii lui Dianmo nu au fost lăsaţi cu vestele respective. Ce rău făceau vestele alea? Aşa te porţi cu cea mai bună galerie din România?! Pentru ce proiect avem noi la Dianmo, nu dăm prime la egal, eu dau prime doar la victorie”, a spus Negoiţă.

Ştirea MOMENTULUI

Contre între Dinamo şi FCSB pentru transferul lui Nistor. “Ofertă de nerefuzat!”/ “Vom lupta cu Becali!”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×