DINAMO. Autocarul ”cîinilor”, la un pas de TRAGEDIE: ”O OMORA!”

Cristian Blanuta   
in Stiri sportive
22/08/2016, 13:37
DINAMO. Autocarul ”cîinilor”, la un pas de TRAGEDIE: ”O OMORA!” GALERIE FOTO

DINAMO. ”Cîinii” au remizat nesperat, după aspectul jocului, cu Steaua, 1-1, spre bucuria galeriei şi a lui Ioan Andone. După joc, fotbaliştii care locuiesc în căminul de lîngă Rin au plecat cu autocarul. Au fost la un pas de o dramă.

DINAMO. La aproape o oră de la finalu partidei de la Arena Naţională, autocarul a plecat cu fotbaliştii, însoţit de maşini ale poliţiei. În intersecţii, calea i-a fost lăsată liberă, indiferent de culoarea semnaforului.

DINAMO. Şi totuşi, autocarul era să provoace un grav accident de circulaţie. Nu din cauza şoferului dinamoviştilor, ci a unei şoferiţe neatente.

DINAMO. În intersecţia de la liceul Iulia Haşdeu, circulaţa pe bulevardul Ferdinand a fost oprită pentru a trece autocarul, dar un Opel roşu a trecut. Şoferiţa şi-a dat seama tîrziu, după ce a văzut semnele poliţiştilor, şi a oprit. Numai că a făcut-o chiar în intersecţie.

Şoferul autocarului a frînat, dat tot ar fi lovit maşina. În ultima clipă, Opelul roşu a demarat, iar coliziunea a fost evitată. ”O omora dacă întra în ea. Inconştienţă”, a spus unul dintre martori.

Ştirea MOMENTULUI

Chelsea – Arsenal 0-0 live online pe Eurosport. Start de meci!

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×