DINAMO. Atacantul lui Ando a ajuns la Bucureşti: ”Pun eu BANI!”

Cristian Blanuta   
in Dinamo
24/08/2016, 00:04
DINAMO. Atacantul lui Ando a ajuns la Bucureşti: ”Pun eu BANI!”

DINAMO. Ioan Andone a afirmat că ţinta ”cîinilor” pentru acest campionat nu este titlul, ci formarea unei echipe. El aminteşte de tinereţea fotbaliştilor din lot, spunînd că se bate chiar cu Gică Hagi la acest aspect.

DINAMO. Ando a dezvăluit şi ce a vorbit cu Filip, eliminat în meciul cu Steaua, dar şi la ce valoare a ajuns acum Rotariu. De asemenea, antrenorul a povestit cum au decurs negocierile cu atacantul pe care şi-l doreşte.

”Grupul e bun şi-i pot băga pe cei tineri pe lîngă Palic, Mevlja, Gnohere.. Am modelat mulţi tineri şi chiar îmi place. Asta e politica clubului. O să fie critici, că nu facem transferuri, dar mai vorbim peste cîţiva ani.

Dacă nu luăm titlul, nu-i o tragedie! Dar eu zic că se poate lua şi titlul. 

Unele formaţii au jucători, dar n-au echipă!

Rotariu are o capacitate de efort, face ambele faze foarte bine”, a spus Andone.

”Încă aştept atacantul, dar văd că nu mai vine. Ce să fac? 

A fost şi la Bucureşti atacantul, dar nu a fost să fie, nu l-am luat. Mai dădeam de la mine să vină… Au fost unele cauze care au dus la ratarea transferului”, a dezvăluit Ando negocierile cu atacantul pe care şi-l dorea.

”I-am spus lui Filip toată săptămîna. Că el a avut conflicte mereu cu Adi Popa. El a vrut să facă fault, dar a ridicat cotul. Uite, asta îl costă. Va sta pe bară înainte de meciul cu Muntenegru…”, a spus Andone.

”Important nu e locul 1, ci să avem o echipă cu care să ieşim în Europa. Nu poveşti, jucăm frumos şi nu facem nimic. Noi de aceea construim, să avem şi rezultate”, a continuat Andone.

”Eu mă bat cu Gică Hagi la jucători tineri”, a încheiat tehnicianul.

Ştirea MOMENTULUI

Bogdan Planic nu vrea să plece de la FCSB: “Mă concentrez 100% pe dubla cu Rapid Viena”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×