Fotbal intern

DINAMO. Exclusiv / Contre Stanciu – jucători! ”Îi dau pe toţi AFARĂ”

DINAMO. Mai mult ca niciodată şi-a dorit Daniel Stanciu să se întoarcă de la Tîrgu Mureş cu trei puncte şi, mai bine de o repriză, chiar a crezut că visul va deveni realitate. ”Cîinii”...
08.03.2015 | 16:01
DINAMO Exclusiv  Contre Stanciu  jucatori Ii dau pe toti AFARA

DINAMO. Mai mult ca niciodată şi-a dorit Daniel Stanciu să se întoarcă de la Tîrgu Mureş cu trei puncte şi, mai bine de o repriză, chiar a crezut că visul va deveni realitate. ”Cîinii” conduceau cu 1-0, dar a venit acel minut blestemat pentru ei, 58, cînd au rămas în 10 oameni. Mureşan a lovit apoi spectaculos de două ori şi gata meciul. Daniel Stanciu i-a reproşat lui Bărboianu greşeala de la acea fază. Mai multor jucători nu le-ar fi convenit, aşa că au vrut să-i ceară socoteală managerului general.

Tristeţe de nedescris în vestiarul lui Dinamo, după meciul de la Tîrgu Mureş. ”Cîinii” au fost vioara întîi şi, pe lîngă golul reuşit de Bilinski, au mai ratat alte două mari ocazii. Dar eliminarea lui Machado, la o greşeală a lui Bărboianu, a rupt echilibrul, iar ASA a cîştigat partida.

Stanciu şi-a făcut apariţia la vestiare, unde a intrat de două ori şi a schimbat cîteva vorbe cu jucătorii. Nu a acuzat, atunci, pe nimeni. Fotbaliştii au plecat apoi la hotel, iar managerul avea să facă declaraţia care a încins spiritele. ”Bărboianu a greşit foarte mult. E păcat, a făcut o greşeală gravă la eliminarea lui Machado. E căpitan şi trebui să înţeleagă că la Dinamo se doreşte altceva. Cine nu va înţelege se va exclude. Am jucat cu un om în minus şi ne-a costat foarte mult”, a spus Daniel Stanciu la Digi Sport.

EXCLUSIV / Motivul FURIEI lui Josl DRAMA fetiţei sale: “E la SPITAL!”

DINAMO. I-au cerut socoteală

Ajunşi la hotel, jucătorii au luat masa şi, în acele momente, au auzit declaraţiile despre meci ale lui Stanciu, în care managerul îi aducea reproşuri lui Bărboianu. Unii jucători s-au retras, alţii au rămas în holul hotelului, cu staff-ul tehnic. A apărut şi Daniel Stanciu, iar cîţiva fotbalişti i-au reproşat oficialului că l-a dojenit, în direct, pe căpitan. Sursele spun că Stanciu nu a vrut să discute cu ei, iar jucătorii s-au ”aprins”. Mai mult, aceştia ar fi hotărît ca, la revenirea în Bucureşti, să i se plîngă patronului clubului, Ionuţ Negoiţă.

”Nu s-a întîmplat nimic! Bărboianu şi-a cerut scuze!”

DINAMO. Daniel Stanciu a infirmat conflictul cu jucătorii. ”Cum să se aprindă jucătorii la mine? Nu s-a întîmplat nimic. Eu am intrat de două ori în vestiar, am vorbit puţin cu ei, apoi am plecat. La hotel, în hol era Bărboianu, cu antrenorii, parcă, s-a ridicat, a venit la mine şi mi-a spus că vrea să-mi vorbească. Şi-a cerut şi scuze atunci, pentru greşeală. A rămas să discutăm la Bucureşti. M-a sunat apoi azi (n.r. sîmbătă) şi a rămas să vorbim luni. Asta a fost tot”, a declarat Daniel Stanciu, pentru FANATIK.RO.

Managerul a ţinut să mai spună că nu are nimic cu Bărboianu, dar că ”la Dinamo sînt nişte standarde, cerinţe, nu am greşit cu nimic atunci cînd am spus ce s-a întîmplat la meciul pierdut de noi la Tîrgu Mureş. Pentru că e un fotbalist cu experienţă, de asta am şi spus de greşeală. Ce, am spus ceva de Nedelcearu, care a greşit cu U Cluj, cînd a apărat Naumovski? Nu! Ce să-i spun, e un puşti, e la liceu, are 18 ani, n-are experienţă, va creşte”. Acelaşi manager a mai declarat că ”m-am săturat de ce apare prin presă, cine le dă, cum le dă din vestiar! Că o să-i dau afară pe toţi!” 

VIDEO / Mircea Lucescu, ÎNGENUNCHEAT! Cum a pierdut titlul în minutul 90+3! 

Stanciu: ”Teja face echipa, nu eu!”

Daniel Stanciu s-a declarat nemulţumit de speculaţiile precum el ar trece peste antrenorul Mihai Teja, atunci cînd se face echipa. ”Am auzit asta de multe ori, că Stanciu îi face echipa lui Teja! Păi cum să i-o fac eu, dacă pierde, cine răspunde? Eu, nu? Eu am adus jucători, el antrenează, ăsta e rolul lui, al meu e altul”, a ţinut să precizeze Stanciu. Oficialul a mai spus că la Dinamo se vede schimbarea în bine. ”Meciul de la Tîrgu Mureş l-am pierdut după ce a fost eliminat Machado. De cînd nu ai mai văzut pe Dinamo jucînd aşa de bine? Eu nu ştiu dacă a făcut un meci ca ăsta în tot turul? Puţină răbdare, că sînt mulţi jucători noi, dar foarte buni, şi care nu se cunosc încă perfect în teren. Dinamo o să ajungă sus”, a încheiat managerul ”cîinilor”.

Grigore a jucat cu aspirină!

DINAMO. Fotbaliştii lui Mihai Teja au avut probleme medicale, înaintea meciului cu ASA Târgu Mureş. Lazăr e răcit cobză şi  avea temperatură înaintea jocului, astfel că nu a mai intrat în calcule. Nicolae Grigore s-a simţit moleşit şi i-a cerut medicului, cu doar cîteva zeci de minute înaintea partidei, o aspirină, după care a intrat pe teren din primul minut. ”Mai mulţi jucători sînt răciţi, am avut probleme înaintea meciului de la Târgu Mureş, mi-e frică şi pentru cel din Cupa Ligii, cu Pandurii”, a mărturisit Daniel Stanciu. În partida tur, de la Târgu Jiu, Pandurii a cîştigat cu 2-1.

Mureşan, KILLER de “cîini”! “Mi-am reglat LUNETA, ca la VÎNĂTOARE!”