Fotbal intern

DINAMO. DINAMITA din vestiar. Şi-a ASUMAT ROLUL DE LIDER deşi n-a jucat decît o jumătate de oră în tricoul alb-roşu!

Dacă e VINERI, e... FANATIK! Nu rataţi VINERI un nou număr din FANATIK! Cel mai bun săptămînal de sport şi pariuri din România! Numai în FANATIK aveţi 14 pagini cu ponturi care să vă...
15.09.2016 | 20:10
DINAMO. DINAMITA din vestiar. Şi-a ASUMAT ROLUL DE LIDER deşi n-a jucat decît o jumătate de oră în tricoul alb-roşu!

Dacă e VINERI, e… FANATIK! Nu rataţi VINERI un nou număr din FANATIK! Cel mai bun săptămînal de sport şi pariuri din România! Numai în FANATIK aveţi 14 pagini cu ponturi care să vă bage bani în buzunar! PLUS subiecte tari, dezvăluiri în exclusivitate, interviuri incendiare şi materiale emoţionante marca FANATIK!

STEAUA. STANCIU E ÎN AL NOUĂLEA CER! Cine îl urmează la Bruxelles! A împlinit 20 de ani pe 16 august!

STEAUA. CADOUL DE 10.000 DE EURO. Ce i-a cumpărat Gigi Becali lui Viorel Turcu pentru ca fostul fotbalist, rămas fără ambele picioare, să se poată deplasa.

STEAUA. EXEMPLUL. Cum a ajuns la Steaua unul dintre cei mai serioşi jucători, acum căpitanul echipei, deşi nu are decît 24 de ani. Este şi cel mai tînăr tătic de la Steaua, iar Gigi Becali i-a majorat salariul lunar cu 5.000 de euro!

STEAUA. CUM A AJUNS MOKE DIN„IAD” ÎN EUROPA! În urmă cu un an nu avea nici unde face un duş, nu ştia cum să fugă mai repede din România, acum a ajuns titular la liderul Ligii 1 şi joacă în cupele europene!

DINAMO. DINAMITA DIN VESTIAR. Un jucător dorit insistent de Ioan Andone şi-a asumat rolul de lider al „cîinilor” deşi n-a jucat decît o jumătate de oră în tricoul alb-roşu!

TENIS. „BIG 4” NU MAI EXISTĂ! Ce jucător a „spart” supremaţia „granzilor” şi l-a transformat în „BIG 5”!

NU PUTEŢI AFLA TOATE ACESTEA DECÎT DIN FANATIK-UL DE VINERI!

Cota de aur, Profu’ de pariuri, Bani pe jos, bilete Business şi Economic, „mînuţe” de ajutor, loterie-şmecherie, adică TOTUL despre pariuri, în numărul FANATIK de VINERI! Dacă e VINERI, e…  FANATIK!

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri