Fotbal intern

DINAMO. Listele incompatibile. Ce se întîmplă sub comanda lui Andone cu jucătorii aduşi de Rednic

Dacă e VINERI, e... FANATIK! Nu rataţi VINERI un nou număr din FANATIK! Cel mai bun săptămînal de sport şi pariuri din România! Numai în FANATIK aveţi 14 pagini cu ponturi care să vă...
23.09.2016 | 00:05
DINAMO Listele incompatibile Ce se intimpla sub comanda lui Andone cu jucatorii adusi de Rednic

Dacă e VINERI, e… FANATIK! Nu rataţi VINERI un nou număr din FANATIK! Cel mai bun săptămînal de sport şi pariuri din România! Numai în FANATIK aveţi 14 pagini cu ponturi care să vă bage bani în buzunar! PLUS subiecte tari, dezvăluiri în exclusivitate, interviuri incendiare şi materiale emoţionante marca FANATIK!

DINAMO. LISTELE INCOMPATIBILE. Ce jucători a adus Rednic în „Ştefan cel Mare” şi cîţi au mai rămas cu Andone. Cîţi jucători a adus Andone şi cîţi joacă. Listele albe/negre ale celor doi antrenori.

STEAUA. PREŢUL LUI TĂNASE. Cu cît l-a cumpărat Gică Hagi pe atacantul vîndut la Steaua cu o sumă de mii de ori mai mare! Cifra primului transfer frizează absurdul!

STEAUA. DUPĂ OGĂRARU, POTOPUL! De la fostul internaţional, ultimul fundaş dreapta de valoare al Stelei, pe postul respectiv a fost o „gaură” permanentă, neacoperită de nici unul dintre „experimentele” încercate. Care au fost acestea şi de ce n-au reuşit.

ECHIPA NAŢIONALĂ. CE ARE DAUM CU TORJE. FANATIK vă prezintă motivele pentru care mijlocaşul lui Terek Groznîi ratează o convocare după aproape doi şi jumătate, fără să fie suspendat sau accidentat.

INTERNAŢIONAL. FANCY BEARS ÎMPOTRIVA SPORTIVILOR „BOLNĂVICIOŞI”. Cum s-a ajuns ca dopajul să fie legalizat în sport tocmai de agenţia anti-doping? Ce au descoperit hackerii, se pare ruşi, autointitulaţi Fancy Bears.

EVENIMENT. APARE FIFA 2017! ÎL JOCI ŞI AJUNGI LA… PSIHOLOG! Jocul atît de aşteptat de iubitorii fotbalului iese pe piaţă în cîteva zile şi în România. Atenţie: creează dependenţă şi te „seacă” de… bani!

NU PUTEŢI AFLA TOATE ACESTEA DECÎT DIN FANATIK-UL DE VINERI!

De ce NE-A ENERVAT selecţionerul Christoph Daum sau „meseriaşii” federali cu federalul-şef Burleanu Răzvan în frunte, unded greşeşte şi unde are dreptate Gică Hagi în ceea ce priveşte ignorarea fiului său Ianis de antrenorii „feudei” FRF conduse cu strălucită incompetenţă de preşedintele amintit, ce trebuie să faci pentru o sticlă cu apă la un meci al Stelei pe „Arena Naţională”, cine şi-a luat salariul lună de lună la Pandurii şi cine aşteaptă de luni de zile pe burta goală, ce antrenor vestit se pregăteşte să revină în Liga I, ce amestec are Cristi Borcea în divorţul dintre Angelina Jolie şi Brad Pitt, toate acestea le aflaţi DOAR dacă citiţi FANATIK-ul de VINERI!

Cota de aur, Profu’ de pariuri, Bani pe jos, bilete Business şi Economic, „mînuţe” de ajutor, loterie-şmecherie, adică TOTUL despre pariuri, în numărul FANATIK de VINERI! Dacă e VINERI, e…  FANATIK!