Fotbal intern

DINAMO. Şedinţa DECISIVĂ a lui Săndoi: ”Ştiţi ce mi-aţi PROMIS!”

DINAMO. Concordia a produs surpriza în ”Ştefan cel Mare”, unde a învins cu 1-0, prin golul lui Cristescu. Antrenorul Emil Săndoi a explicat, pentru FANATIK.RO, cum i-a mobilizat pe jucători,...
25.09.2016 | 14:17
DINAMO Sedinta DECISIVA a lui Sandoi Stiti ce miati PROMIS

DINAMO. Concordia a produs surpriza în ”Ştefan cel Mare”, unde a învins cu 1-0, prin golul lui Cristescu. Antrenorul Emil Săndoi a explicat, pentru FANATIK.RO, cum i-a mobilizat pe jucători, dar şi ce a vorbit cu prietenul său, Ioan Andone.

Aţi provocat haos la Dinamo! Andone, apostrofat de fani, Negoiţă este gata să vîndă! Ce spuneţi de astea?

– Departe de mine gîndul să fi vrut să provoc aşa ceva. Cred că toate astea s-au spus la supărare. Aşa sîntem noi, românii, aprigi la supărare. În viaţă sînt perioade mai bune, prioade mai proaste. Trebuie să ştim să le gestionăm. Referitor la Ando, cîte a făcut el pentru Dinamo, atît ca jucător, cît şi ca antrenor! A fost o răbufnire, spun eu, pe marginea rezultatului de aseară. 

V-aţi salvat, astfel, şi postul?

– Nu, de ce să-mi salvez postul? Nici nu cred că s-a pus problema asta. Noi am ştiut din vară că va fi o perioadă grea. Am discutat problemele astea la început.

Care e faţa adevărată a Chiajnei, aia din meciul cu Botoşaniul sau cea din jocul cu Dinamo?

– Să vă spun cum au stat lucrurile aici. S-au pierdut 5-6 jucători după finalul campionatului precedent, am făcut transferuri, fotbalişti care aveau nevoie de o perioadă de adaptare. Dar noi am puctat la impresia artistică, la început. Şi uitaţi-vă la meciuri, am pierdut greu la Cluj, cu CFR, greu cu Steaua, în final cu Viitorul! Am fost şi echipa care a jucat trei meciuri în şase zile. Era normal să fie unele probleme. Am schimbat şi des sistemul, neavînd un lot numeros. Aproape că n-am jucat două etape cu acelaşi cuplu de fundaşi centrali, din cauza accidentărilor. Dar, uite, acum treaba merge mai bine. A fost sincopa aia cu Botoşani… Am făcut egal la Craiova, cu una dintre cele mai bune echipe acum, zic eu, am cîştigat la Dinamo… Eu sper acum să continuăm pe drumul acesta.

DINAMO. ”Nu au avut primă specială!”

Ce i-aţi transmis lui Andone după meci?

– Sîntem prieteni. Este un domn. Ne respectăm, ne-am urat baftă… După orice meci, unii se bucură, alţii sînt trişti!

Ce le-aţi cerut jucătorilor înainte de partidă?

– Am avut cu ei o discuţie, înainte cu o zi. Le-am zis mai multe. Sînt mulţi jucători care au trecut pe la Dinamo, Bucurică, Lazăr, Cristescu, Bălgrădean… Ei mi-au promis, la o şedinţă, că se poate şi fără jucătorii străini cu CV-uri, şi au fost mulţi, care au plecat de la Concordia la finalul campionatului. Asta le-am reamintit, că mi-au promis şi le-am cerut să-şi respecte promisiunea. S-au ţinut de cuvînt.

Ce le-aţi spus după victorie?

– I-am felicitat pentru dăruire, pentru că ştiam că vom avea probleme în partea a doua a jocului. Dar au dus meciul cu bine pînă la capăt. Le-am spus că aştept să se ţină de promisiune şi la următoarele meciuri.

Primă specială?

– Nu, nu au avut promis nici un bonus. Nici cu Steaua, nici cu Dinamo… 

4 echipe de club a antrenat Emil Săndoi, Craiova, Pandurii, Vaslui, Concordia

7 ani a pregătit Emil Săndoi naţionala de tineret U-21

11 puncte are Concordia Chiajna, după zece etape scurse

14,38 milioane de euro este valoarea lui Dinamo, conform transfermarkt.de