ADVERTISEMENT
Fotbal intern

DINAMO. PREGĂTESC LOVITURA! Vor SĂ-I IA ECHIPA lui Negoiţă! Reacţia patronului cînd a auzit cine dă tîrcoale „haitei”

Dacă e VINERI, e... FANATIK! Nu rataţi VINERI un nou număr din FANATIK! Cel mai bun săptămînal de sport şi pariuri din România! Numai în FANATIK aveţi 14 pagini cu ponturi care să vă...
Autor: Silviu Ghering | 14.10.2016 | 12:52
DINAMO. PREGĂTESC LOVITURA! Vor SĂ-I IA ECHIPA lui Negoiţă! Reacţia patronului cînd a auzit cine dă tîrcoale „haitei”

Dacă e VINERI, e… FANATIK! Nu rataţi VINERI un nou număr din FANATIK! Cel mai bun săptămînal de sport şi pariuri din România! Numai în FANATIK aveţi 14 pagini cu ponturi care să vă bage bani în buzunar! PLUS subiecte tari, dezvăluiri în exclusivitate, interviuri incendiare şi materiale emoţionante marca FANATIK!

ADVERTISEMENT

DINAMO. PREGĂTESC LOVITURA! Vor să-i ia Dinamo lui Negoiţă! Reacţia patronului „cîinilor” cînd a auzit cine dă tîrcoale „haitei”.

STEAUA. LISTA NEAGRĂ. Gigi Becali este hotărît să se despartă de cîţiva jucători în iarnă, dar sînt şi fotbalişti care vor ei să-şi rezilieze contractele cu Steaua!

CS U CRAIOVA – DINAMO. DERBY-UL TRĂDĂTORILOR. Dinamo este duşmanul de moarte al oltenilor. Chiar şi aşa, au existat transferuri surprinzătoare pe axa Craiova – Ştefan cel Mare, jucători exponenţiali din Bănie preferînd din varii motive să joace la marele inamic. Lista este incredibil de lungă!

ADVERTISEMENT

„V-AŢI LĂSAT CHILOŢII ÎN VINE PENTRU SALARII!”. Ion Crăciunescu atacă furibund conducerea CCA, dar nu-l uită nici pe preşedintele FRF, într-un mega-interviu ÎN EXCLUISIVITATE pentru FNATIK!

ECHIPA NAŢIONALĂ. ŞI LOVIŢI, ŞI CU BANII LUAŢI! România a fost măcelărită şi jefuită în Kazahstan, unde a scos doar un egal pe „mocheta” roasă de pe stadionul din Astana. Cu doar 5 puncte din 3 meciuri cu cele mai slabe echipe din grupă, calculele calificării la CM 2018 se complică rău. O analiză PRIME TIME marca FANATIC a minusurilor şi plusurilor din aventura orientală a „tricolorilor”.

INTERNAŢIONAL. L-AU ÎNFURIAT PE MARADONA! Ce „motiv” blond şi cu forme apetisante i-a învrăjbit pe „El Pibe D’Oro” şi conaţionalul său care străluceşte la Inter, Mauro Icardi!

ADVERTISEMENT

NU PUTEŢI AFLA TOATE ACESTEA DECÎT DIN FANATIK-UL DE VINERI!

Cota de aur, Profu’ de pariuri, Bani pe jos, bilete Business şi Economic, „mînuţe” de ajutor, loterie-şmecherie, adică TOTUL despre pariuri, în numărul FANATIK de VINERI! Dacă e VINERI, e…  FANATIK!

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!