Fotbal intern

DINAMO. PICAJUL. Rednic vs Andone. Războiul cifrelor. Dilemele conducerii. Dorinţa galeriei

Dacă e VINERI, e... FANATIK! Nu rataţi VINERI un nou număr din FANATIK! Cel mai bun săptămînal de sport şi pariuri din România! Numai în FANATIK aveţi 14 pagini cu ponturi care să vă...
Autor: Silviu Ghering | 21.10.2016 | 00:09
DINAMO. PICAJUL. Rednic vs Andone. Războiul cifrelor. Dilemele conducerii. Dorinţa galeriei

Dacă e VINERI, e… FANATIK! Nu rataţi VINERI un nou număr din FANATIK! Cel mai bun săptămînal de sport şi pariuri din România! Numai în FANATIK aveţi 14 pagini cu ponturi care să vă bage bani în buzunar! PLUS subiecte tari, dezvăluiri în exclusivitate, interviuri incendiare şi materiale emoţionante marca FANATIK!

STEAUA. LA UN PAS DE BAYERN! Apogeul carierei: oferta de la cel mai titrat club al Germaniei! EXCLUSIVITATE FANATIK!

STEAUA. CU CE L-A „OMENIT” GIGI! Deşi l-a criticat dur în ultima vreme, nemulţumit de jocul lui, patronul şi-a ajutat substanţial un jucător într-o problemă de viaţă extra-fotbalistică!

DINAMO. PICAJUL „CÎINILOR”. Andone vs Rednic. Războiul cifrelor. Dilemele conducerii. Dorinţa galeriei.

RAPID. „ÎN PRIMĂVARĂ, VOM AVEA TOT PALMARESUL!”. Cine promite asta, într-un interviu cu cărţile pe masă, ÎN EXCLUSIVITATE pentru  FANATIK!

TENIS. SIMONGAPORE: VISUL DE LA CAPĂTUL LUMII! Turneul Campioanelor încheie un nou sezon spectaculos în tenisul feminin. TOTUL despre marea competiţie de la Singapore, de la strategia Simonei Halep la „explozia” liderului WTA Angelique Kerber, într-un PRIME TIME marca FANATIK!

SPORT ŞI POLITICĂ. START VOT! Marii sportivi din SUA se implică în lupta pentru Casa Albă! Cine o vrea pe super-democrata Hillary Clinton cîştigătoare pe 8 noiembrie, cine mizează pe excentricul Donald Trump!

NU PUTEŢI AFLA TOATE ACESTEA DECÎT DIN FANATIK-UL DE VINERI!

De ce NE-A ENERVAT Creţu Măcelaru’, „Fălcosul” Andone şi „Briliantul” Mut(u), cum dă cu bîta-n baltă junele craiovean Ivan, cine pe cine este supărat la Steaua, de la „vestiar” la patron, cine din conducerea vrea să scape de Gnohere de la Dinamo ca să-i ia banii lui Gigi, care sînt „ţintele” lui Pancu pentru „New Rapid”, de ce nu se teme Serena Williams de controalele anti-doping, cine l-a făcut de rîs pe belgianul Lukaku la fotbal… pe calculator, toate acestea le aflaţi DOAR dacă citiţi FANATIK-ul de VINERI!

Cota de aur, Profu’ de pariuri, Bani pe jos, bilete Business şi Economic, „mînuţe” de ajutor, loterie-şmecherie, adică TOTUL despre pariuri, în numărul FANATIK de VINERI! Dacă e VINERI, e…  FANATIK!

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!