Carousel hot news

DINAMO. Reacţie ŞOC după PRIMA victorie: “Jucătorii NU sînt bine!”

DINAMO. Flavius Stoican a revenit cu victorie pe banca formaţiei din "Ştefan cel Mare", iar la finalul partidei şi-a felicitat jucătorii....
15.03.2015 | 00:03
DINAMO. Reacţie ŞOC după PRIMA victorie:
Flavius Stoican alaturi de Ricardo Machado si Gicu Grozav
ADVERTISEMENT

DINAMO. Flavius Stoican a revenit cu victorie pe banca formaţiei din “Ştefan cel Mare”, iar la finalul partidei şi-a felicitat jucătorii.

“Sînt bucuros pentru băieţi, aveau nevoie de o victorie. S-a simţit o presiune, o crispare în joc de-a lungul partidei. Am avut o discuţie cu ei la pauză şi mă bucur că au întors rezultatul. Sînt fericit pentru Grozav, pentru Rotariu, pentru toată echipa. Rotariu este cel mai bun pasator din Liga 1. Le-am spus că trebuie să jucăm fotbal şi că nu trebuie să intre cu această crispare. Avem jucători de calitate, iar crisparea va dispărea pe măsură de vin victoriile. Avem o echipă foarte bună, dar mai sînt de pus la punct relaţiile dintre fotbalişti. Dar nu trebuie să mai existe presiune pe ei. Presiune este pe antrenor, pe conducători, nu pe fotbalişti. Vreau să vină dezinvolţi la antrenamente şi să joace fotbal cu plăcere. Am simţit că jucătorii nu sînt bine încă din autocar, cînd am ajuns la stadion”, a spus Stoican.

ADVERTISEMENT

DINAMO. Tehnicianul alb-roşilor susţine că Marius Alexe va începe cît mai curînd să marcheze pentru că este un adevărat exemplu la şedinţele de pregătire.

“Fotbalul îl va răsplăti la felul în care se pregăteşte. Am mare încredere în el, e un jucător care îmi place. Era normal să-l fac căpitan de echipă pentru că merită. Alexe e primul căpitan, iar Marius Niculae al doilea”, a spus Stoican.

ADVERTISEMENT

VIDEO VEZI GOLURILE SI TOATE FAZELE PARTIDEI DINAMO – CEAHLAUL 3-1

Stoican speră ca fotbaliştii săi să devină prezenţe constante la echipa naţională. “Mi-aş dori să văd jucători de la Dinamo la echipa naţională. Important este ca ei să aibă evoluţii pe o linie ascendentă”, a spus Stoican.

Stoican a precizat că nu este supărat pe Naumovski, deşi acesta l-a acuzat, în urmă cu mai multe zile, că nu l-a dorit în “Ştefan cel Mare”.

Am mare încredere în Naumovski şi sînt convins că acele vorbe nu au fost făcute din suflet. Poate a şi fost tras puţin de limbă, dar nu mă interesează. Dar poate va veni momentul să stea lîngă mine pe bancă chiar dacă va juca bine“, a spus Stoican.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri