ADVERTISEMENT
Carousel hot news

STEAUA. Ultimul “GLONŢ” pentru “Bizon”. Gigi a făcut OFERTA finală

Dacă e VINERI, e... FANATIK! Nu rataţi VINERI un nou număr din FANATIK! Cel mai bun săptămînal de sport şi pariuri din România! Numai în FANATIK aveţi 14 pagini cu ponturi care să vă...
Autor: Silviu Ghering | 16.12.2016 | 00:09
STEAUA. Ultimul

Dacă e VINERI, e… FANATIK! Nu rataţi VINERI un nou număr din FANATIK! Cel mai bun săptămînal de sport şi pariuri din România! Numai în FANATIK aveţi 14 pagini cu ponturi care să vă bage bani în buzunar! PLUS subiecte tari, dezvăluiri în exclusivitate, interviuri incendiare şi materiale emoţionante marca FANATIK!

ADVERTISEMENT

STEAUA. SPALĂ FOTBALUL RUŞINEA? Deşi celelalte secţii se zbat în sărăcie şi anonimat, CSA Steaua investeşte sute de mii de euro într-o echipă de fotbal… de liga 5?! Ce spune Marius Lăcătuş!

DINAMO. ULTIMUL „GLONŢ” PENTRU „BIZON”! Gigi Becali nu renunţă la Harlem Gnohere, îl vrea neapărat din iarnă şi a lansat o ofertă finală către Dinamo. Cît e dispus să de clubului „duşman” şi cît atacantului francez, aflaţi din FANATIK-ul de VINERI!

ADVERTISEMENT

ANALIZĂ. VIAŢA DE FOTBALIST ÎN ROMÂNICA: „SEMNEAZĂ UN CONTRACT PE HÎRTIE CU MULTE ZEROURI ŞI TAI DIN ELE PE PARCURS!”. Majoritatea covîrşitoare a cluburilor din Liga 1 se confruntă cu probleme uriaşe. Am putea asista chiar la premiera nefericită a unei retrageri din liga de elită. Poate nu singulară!

INTERVIU: „LA EURO AM ATINS APOGEUL CARIEREI”. Un internaţional român care joacă „afară” a dezvăluit ÎN EXCLUSIVITATE pentru FANATIK de ce a fost cel mai fericit moment din cariera sa şi cel mai… trist!

ADVERTISEMENT

MONDEN. BAT CLOPOTE DE NUNTĂ. Într-un sezon de succes pe plan profesional, Romario Benzar a dat lovitura şi pe plan sentimental. Cu cine, aflaţi din FANATIK-ul de VINERI!

INTERNAŢIONAL. MARE ŢI-E GRĂDINA, DOAMNE… Numeroşi fotbalişti cunoscuţi au avut parte la viaţa lor de accidentări de-a dreptul stupide, născute din nimic.

ADVERTISEMENT

NU PUTEŢI AFLA TOATE ACESTEA DECÎT DIN FANATIK-UL DE VINERI!

De ce NE-A ENERVAT Marius Lăcătuş, criza lui Reghe, cine l-a sunat şi l-a luat prin învăluire cu un mesaj… direct pe Edi Iordănescu, pentru cine trage linia finală Ionuţ Negoiţă la sfîrşitul sezonului, cine vine să salveze Concordia de la discordie, ce farsă macabră a făcut Gabi Tamaş în vestiar sau de ce nu poate fi construită staţia spaţială „Steaua Morţii”, toate acestea le aflaţi DOAR dacă citiţi FANATIK-ul de VINERI!

ADVERTISEMENT

Cota de aur, Profu’ de pariuri, Bani pe jos, bilete Business şi Economic, „mînuţe” de ajutor, loterie-şmecherie, adică TOTUL despre pariuri, în numărul FANATIK de VINERI! Dacă e VINERI, e…  FANATIK!

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!