ADVERTISEMENT
Fotbal intern

DINAMO. Măcinaţi de SCANDALURI. Rednic i-a lăsat pe 4, Andone i-a dus pe 5, ce a pierdut, ce a cîştigat, ce speră

Dacă e VINERI, e... FANATIK! Nu rataţi VINERI un nou număr din FANATIK! Cel mai bun săptămînal de sport şi pariuri din România! Numai în FANATIK aveţi 14 pagini cu ponturi care să vă...
Autori: Claudiu Melinte, Silviu Ghering | 22.12.2016 | 00:06
DINAMO. Măcinaţi de SCANDALURI. Rednic i-a lăsat pe 4, Andone i-a dus pe 5, ce a pierdut, ce a cîştigat, ce speră

Dacă e VINERI, e… FANATIK! Nu rataţi VINERI un nou număr din FANATIK! Cel mai bun săptămînal de sport şi pariuri din România! Numai în FANATIK aveţi 14 pagini cu ponturi care să vă bage bani în buzunar! PLUS subiecte tari, dezvăluiri în exclusivitate, interviuri incendiare şi materiale emoţionante marca FANATIK!

ADVERTISEMENT

VIITORUL. LIDER DE VIITOR! Cum a ajuns în fruntea Ligii 1 o echipă care nu a cheltuit nici un euro în vară pe transferuri sau formulele „magice” ale „Regelui”!

STEAUA. 2016 NEGRU. Laurenţiu Reghecampf a înregistrat unul dintre cei mai slabi ani din cariera de antrenor după ce Steaua a ratat 4 mari obiective.

ADVERTISEMENT

STEAUA. LA LOC COMANDA! De ce le-au luat şefii jucătorilor maşinile primite de la un sponsor auto în timp ce ei şi le-au păstrat!

DINAMO. MĂCINAŢI DE SCANDALURI. Cu Rednic pe banca tehnică, „alb-roşiii” au încheiat sezonul trecut pe locul 4. Andone e acum pe 5, dar visează la titlu. Ce a schimbat, ce a cîştigat, ce a pierdut.

ADVERTISEMENT

ASTRA. STEAUA LUI ŞUMI. Cea mai pitorească echipă din Liga 1, antrenată mai mult din tribună de cel mai pitoresc antrenor din Liga 1, a trecut de la extaz la agonie şi viceversa în doar jumătate de an. Cum a supravieţuit, aflaţi din FANATIK-ul de VINERI!

RAPID. SFÎRŞIT DE LEGENDĂ. Cum au îngropat o istorie de 93 ani Copos, Cristescu, Zamfir şi, mai ales, „ţeparul” Moraru. Ce echipe speră să cîştige palmaresul şi cînd va avea loc licitaţia.

ADVERTISEMENT

ANALIZĂ. SPORTUL ROMÂNESC MOARE, DAR NU SE PREDĂ! 2016 a fost un an greu pentru suflarea sportivă autohtonă. Problemele financiare şi de infrastructură „sugrumă” toate disciplinele, însă au fost şi victorii, mai puţine ce-i drept, care ne-au stors lacrimi de fericire. PRIME TIME marca FANATIK!

MONDEN. DON JUANII RATĂRII. Expresia „s-a născut talent şi a murit speranţă” se potriveşte multor fotbalişti din România, la a căror pierdere au contribuit decisiv iubitele lor. Cazuri relevante numai în FANATIK-ul de VINERI!

ADVERTISEMENT

INTERNAŢIONAL. RĂZBOIUL STELELOR. Messi sau Ronaldo? Fiecare dintre noi are un favorit între cele două superstaruri care domină fotbalul mondial în ultimii ani. Dar ce spun cifrele seci despre acest duel? Aflaţi un răspuns neaşteptat din FANATIK-ul de VINERI!

NU PUTEŢI AFLA TOATE ACESTEA DECÎT DIN FANATIK-UL DE VINERI!

ADVERTISEMENT

Cota de aur, Profu’ de pariuri, Bani pe jos, bilete Business şi Economic, „mînuţe” de ajutor, loterie-şmecherie, adică TOTUL despre pariuri, în numărul FANATIK de VINERI! Dacă e VINERI, e…  FANATIK!

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!