Carousel hot news

DINAMO. LISTA NEAGRĂ. Dănciulescu a anunţat numele jucătorilor care vor pleca în pauza de iarnă

DINAMO.  Directorul sportiv Ionel Dănciulescu a declarat că oficialii din „Ştefan cel Mare” s-au întîlnit pentru a pune la punct strategia pentru anul viitor şi au făcut o listă cu...
Autor: Daniel Vlad | 25.12.2016 | 00:01
DINAMO. LISTA NEAGRĂ. Dănciulescu a anunţat numele jucătorilor care vor pleca în pauza de iarnă

DINAMO.  Directorul sportiv Ionel Dănciulescu a declarat că oficialii din „Ştefan cel Mare” s-au întîlnit pentru a pune la punct strategia pentru anul viitor şi au făcut o listă cu jucătorii care vor pleca de la echipă în această iarnă.

DINAMO. „A fost o primă rundă de discuţii între mine, Adi Mutu, domnul Negoiţă şi nea Ando. S-a făcut un lot cu care vom pleca la lucru în ianuarie. Am renunţat la cîţiva jucători tineri, care au jucat foarte puţin. Vom încerca să le găsim nişte echipe, dacă se poate de primă ligă, unde să evolueze mai mult. Dacă nu, în divizia a doua. Trebuie să aibă meciuri în picioare. Multe schimbări nu vor fi, pentru că avem un lot destul de bun, echilibrat. Sunt doi jucători ale căror situaţii clubul încearcă să le rezolve. Sînt jucători care au evoluat foarte, puţin. Este vorba despre austriacul Bernhard Janeczek, Alberto Cobrea şi Laurenţiu Corbu. Nu se ştie nici ce se va întîmpa cu Harlem Gnohere, iar Ionuţ Şerban are situaţia un pic mai încurcată”, a precizat Dănciulescu.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!