Carousel hot news

DINAMO. PE TARABĂ! Balanţa „plecări-veniri” în „epoca” Negoiţă „trage” tare spre profitul patronului

Dacă e VINERI, e... FANATIK! Nu rataţi VINERI un nou număr din FANATIK! Cel mai bun săptămînal de sport şi pariuri din România! Numai în FANATIK aveţi 14 pagini cu ponturi care să vă...
03.02.2017 | 00:05
DINAMO. PE TARABĂ! Balanţa „plecări-veniri” în „epoca” Negoiţă „trage” tare spre profitul patronului

Dacă e VINERI, e… FANATIK! Nu rataţi VINERI un nou număr din FANATIK! Cel mai bun săptămînal de sport şi pariuri din România! Numai în FANATIK aveţi 14 pagini cu ponturi care să vă bage bani în buzunar! PLUS subiecte tari, dezvăluiri în exclusivitate, interviuri incendiare şi materiale emoţionante marca FANATIK!

STEAUA. REGHE A CRESCUT LA „MICUL AJAX”! Actualul antrenor al „roş-albaştrilor” s-a format la Chindia Tîrgovişte „sub aripa ocrotitoare” a lui Cristi Bălaşa, tatăl noului fotbalist al Stelei, Mihai Bălaşa.

STEAUA. „NU MI-A DAT ÎN VIAŢA LUI UN TELEFON! NU CUNOAŞTE NICI O GLORIE A STELEI DACĂ ÎI ARĂT POZE MAI VECHI”, acuză un fost campion ajuns într-un scaun cu rotile. Pe cine incriminează, dar şi pe cine laudă, ce crede despre noua echipă a lui Gigi Becali, într-un interviu ÎN EXCLUSIVITATE în FANATIK-ul de VINERI!

DINAMO. PE TARABĂ! PRIMA LOVITURĂ ADEVĂRATĂ. Balanţa „plecări-veniri” în „epoca” Negoiţă „trage” tare spre profitul patronului în detrimentul formării unei echipe competitive.

ULTIMUL ATAC LA PLAY-OFF! Campionatul se reia în acest week-end şi urmează 5 etape de foc, după care echipele cu pretenţii vor să-şi atingă obiectivul: continuarea luptei pentru titlu. Totul despre Liga 1, de la transferuri la falimente, într-un PRIME TIME detaliat din FANATIK-ul de VINERI!

INTERNAŢIONAL. PREMIER LEAGUE, NUMBER 1 LA TRANSFERURILE IERNII. Perioada de „mercato” din vestul Europei s-a încheiat odată cu luna ianuarie, iar ultimele zile au fost, aşa cum era de aşteptat, cele mai agitate. Nume şi sume, în FANATIK-ul de VINERI!

SPORTURI. S-A ÎNTORS ZEUL! Elveţianul Roger Federer părea un tenisman la amurgul carierei, dar la Australian Open a readus strălucirea super-campionului din trecut. Cifre uluitoare din cariera singurului jucător din ATP cu 18 titluri cîştigate în turneele de Grand Slam, în FANATIK-ul de VINERI!

NU UITAŢI, CĂ NU ŞTIŢI CE PIERDEŢI: NU PUTEŢI AFLA TOATE ACESTEA DECÎT DIN FANATIK-UL DE VINERI!

De ce NE-A ENERVAT Ioan Andone, cine mai „face gol” la Dinamo după plecarea (şi a) lui Dorin Rotariu, cine i-a dat peste cap lui Laurenţiu Reghecampf planurile pe care şi le făcuse cu „Bizonul”, de ce abia aşteaptă Victor Piţurcă să cîştige Adrian Mititelu procesul cu Mircea Sandu şi Dumitru Dragomir, ce fost preşedinte de campioană vizează postul de preşedinte atît la LPF, cît şi la FRF, cum s-a transferat Beckham de la Real Madrid la Barcelona, toate acestea le aflaţi DOAR dacă citiţi FANATIK-ul de VINERI!

Cota de aur, Profu’ de pariuri, Bani pe jos, bilete Business şi Economic, „mînuţe” de ajutor, loterie-şmecherie, adică TOTUL despre pariuri, în numărul FANATIK de VINERI! Dacă e VINERI, e…  FANATIK!

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri