Fotbal intern

DINAMO. Stanciu detonează bomba Cu cine îl înlocuieşte pe Stoican

DINAMO. Deloc bine nu stau lucrurile în curtea echipei din ”Ştefan cel Mare”, acolo unde finanţatorul Negoiţă se chinuie să împace şi capra şi varza. Concret, Daniel Stanciu şi...
27.03.2015 | 00:00
DINAMO Stanciu detoneaza bomba Cu cine il inlocuieste pe Stoican

DINAMO. Deloc bine nu stau lucrurile în curtea echipei din ”Ştefan cel Mare”, acolo unde finanţatorul Negoiţă se chinuie să împace şi capra şi varza. Concret, Daniel Stanciu şi Constantin Anghelache se bat pentru supremaţie la Dinamo, aşa că încearcă să numească, din vară, noul antrenor. Fireşte, dacă Stoican redresează corabia, atunci nimeni nu-l poate scoate de pe banca tehnică a ”cîinilor”. Numai că nu o prea redresează.

Primul care a mutat a fost Daniel Stanciu, imediat ce a ajuns managerul lui Dinamo. L-a adus pe Teja, apoi l-a ajutat cu cîteva transferuri. Numai că visul de glorie al celui care a mai condus Timişoara şi Vasluiul s-a risipit degrabă. Două victorii în cinci meciuri au fost mult prea puţine pentru pretenţiile lui Ionuţ Negoiţă, care l-a ”decapitat” pe antrenor.

Stanciu suferea prima înfrîngere. Imediat, pe a doua, odată cu venirea lui Flavius Stoican, variantă pe care proaspătul manager din ”Groapă” nu a agreat-o, dar nu a avut ce face. Plus că acţionarul l-a aruncat din nou în joc pe Constantin Anghelache, cel pe care Stanciu l-a vrut OUT, odată cu venirea lui. Sigur, Negoiţă le-a cerut celor doi să conlucreze pentru binele echipei, dar cum aceştia se au ca şoarecele cu pisica, greu de crezut că va ieşi ceva din această combinaţie.

Fiul lui Hagi a dat lovitura!

Stanciu a lovit primul

DINAMO. Flavius Stoican a început cu dreptul la revenirea în ”Ştefan cel Mare”, 3-1 cu Ceahlăul, dar s-a dezumflat rapid, cu cele două înfrîngeri, 0-3 acasă cu Concordia Chiajna şi 0-1 în deplasare cu FC Braşov. Stanciu a pîndit momentul şi a hotărît să mute. Managerul general al clubului din ”Groapă” a ţintit departe, peste graniţă, tocmai în Ungaria.

Îl vrea pe Vasile Miriuţă, actualul antrenor al lui Gyor. Apropiaţii tehnicianului care a plecat de la CFR Cluj au dezvăluit că Miriuţă a vorbit despre oferta lui Stanciu, de a prelua banca tehnică a lui Dinamo. Coincidenţă sau nu, managerul ”cîinilor” a fost plecat în Ungaria zilele acestea. Vasile Miriuţă va trebui să dea răspunsul la finalul actualului campionat, pentru că abia atunci i se poate rezilia contractul lui Stoican, fără a i se plăti nici un ban, conform unei clauze.

Ruptură capitală la Steaua! S-au certat rău de tot

Ghinionistul Vasile Miriuţă

DINAMO. Vasile Miriuţă s-a făcut remarcat la Ceahlăul Piatra Neamţ, în 2013, motiv pentru care a fost ofertat la începutul anului următor de CFR Cluj, echipă cu care a şi semnat. Numai că problemele financiare de la clubul din Gruia l-au făcut pe Miriuţă să plece în Ungaria, la Gyor. Din nefericire pentru tehnician, după cîteva luni, noul lui club nu mai are stabilitate financiară, după ce fondul de investiţii Quaestor Group şi Audi, principalii finanţatori, s-au retras.

Motiv perfect pentru Vasile Miriuţă să accepte oferta venită de la Dinamo, prin vocea lui Daniel Stanciu. Mai mult, antrenorul ar pica la fix în curtea clubului din ”Ştefan cel Mare”, exact după ce va ieşi din insolvenţă.

Primele imagini cu Gigi Becali în libertate

Anghelache nu stă degeaba

DINAMO. Numit consilier al lui Negoiţă, dar cu implicare în mersul echipei, Constantin Anghelache nu stă cu mîinile în sîn. La rîndul lui, oficialul de la Dinamo are o variantă de antrenor, tot din vară. Este vorba de Petre Grigoraş, tehnician pe care Anghelache l-ar fi propus imediat după demiterea lui Mihai Teja. Grigoraş este liber de contract, după ce a rupt înţelegerea cu Pandurii Târgu Jiu în decembrie, anul trecut.

15 meciuri a evoluat Miriuţă în tricoul lui Dinamo, în perioada 90-91, şi a înscris o dată

Condiţiile impuse de şeful FRF tatălui său: ”În costum doar cînd mă îngroapă!”

Jucătorul care l-a scos din minţi pe Cârţu: ”Va fi amendat!”