Fotbal intern

DINAMO. „MIHAI STOICA nu şi-a cerut scuze NICIODATĂ!”

Dacă e VINERI, e... FANATIK! Nu rataţi VINERI un nou număr din FANATIK! Cel mai bun săptămînal de sport şi pariuri din România! Numai în FANATIK aveţi 14 pagini cu ponturi care să vă...
Autor: Silviu Ghering | 10.02.2017 | 00:00
DINAMO. „MIHAI STOICA nu şi-a cerut scuze NICIODATĂ!”

Dacă e VINERI, e… FANATIK! Nu rataţi VINERI un nou număr din FANATIK! Cel mai bun săptămînal de sport şi pariuri din România! Numai în FANATIK aveţi 14 pagini cu ponturi care să vă bage bani în buzunar! PLUS subiecte tari, dezvăluiri în exclusivitate, interviuri incendiare şi materiale emoţionante marca FANATIK!

DINAMO. „MIHAI STOICA NU ŞI-A CERUT SCUZE NICIODATĂ!”, acuză Dan Nistor într-un interviu ÎN EXCLUSIVITATE pentru FANATIK, în care dezvăluie cum au fost primele 6 luni în „haita” din Ştefan cel Mare şi ce vis i s-a împlinit acolo.

STEAUA. UNBRA LUI ŞUMI LA STEAUA. Antrenorul Astrei a început să discute la telefon cu Gigi Becali destul de des în ultimul timp, spre nemulţumirea lui Laurenţiu Reghecampf şi MM Stoica.

CS U CRAIOVA. „HALTEROFILUL” DIN BĂNIE A DAT GOL CU UMĂRUL FRACTURAT! Citeşte în FANATIK-ul de VINERI povestea vieţii tumultuoase, demnă de un film la Hollywood, a unui nou fotbalist de top propus de antrenorul Gigi Mulţescu naţionalei României.

ANALIZĂ. CAMPIONI LA… ÎNCASAT! Steaua, Viitorul şi Dinamo au fost principalele cluburi care au „exportat” jucători în ultimii ani. Care dintre acestea a cîştigat cei mai mulţi bani, aflaţi din FANATIK-ul de VINERI!

SPORTURI. MVP BRADY. Adulat, super-realizat financiar, a obţinut cam tot ce-şi poate dori cineva într-un sport dur, ultra-solicitant, periculos. Şi, totuşi, la 39 de ani nu renunţă la cariera de excepţie!

NU UITAŢI, CĂ NU ŞTIŢI CE PIERDEŢI: NU PUTEŢI AFLA TOATE ACESTEA DECÎT DIN FANATIK-UL DE VINERI!

Cota de aur, Profu’ de pariuri, Bani pe jos, bilete Business şi Economic, „mînuţe” de ajutor, loterie-şmecherie, adică TOTUL despre pariuri, în numărul FANATIK de VINERI! Dacă e VINERI, e…  FANATIK!

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!