Fotbal intern

DINAMO. Presupusa amantă mai dă o lovitură: ”Mă culc cu cine vreau!”

DINAMO. Mariana Ilie, presupusa amantă a lui Gabi Răduţă, şeful Centrului de Copii şi Juniori din ”Ştefan cel Mare”, a revenit cu precizări, după ce vineri a acordat un interviu pentru...
13.02.2017 | 14:50

DINAMO. Mariana Ilie, presupusa amantă a lui Gabi Răduţă, şeful Centrului de Copii şi Juniori din ”Ştefan cel Mare”, a revenit cu precizări, după ce vineri a acordat un interviu pentru FANATIK.RO (vezi detalii). Ea îl acuză pe Iulian Mitea, cel pe care-l crede a fi ”capul răutăţilor”, că vrea să-i distrugă imaginea lui Gabi Răduţă, dar şi pe a ei.

DINAMO. Mariana Ilie a ţinut să rectifice şi o afirmaţie pe care a făcut-o vineri, cînd a fost întrebată dacă are sau a avut o relaţie cu Gabi Răduţă şi la care a răspuns: ”poate e adevărat, poate nu!”

”Vreau să fac o rectificare. Am spus în interviul de vineri, , dar nu aşa trebuia să sune. M-am referit la cu totul altceva. Şi dacă aş fi fost cu el şi dacă n-aş fi fost, nu are nici o relevanţă, pentru că nu face obiectul acuzaţiilor lui Mitea, în ceea ce-i priveşte partea profesională a lui Gabi Răduţă.

Cu riscul de a mă repeta, nimeni nu are dreptul să conteste intimitatea omului, să o invadeze, Iulian Mitea să se folosească strict de ceea ce implică acuzaţiile vizavi de copilul lui. A denaturat grav situaţia. Ne insultă şi ne calomniază public şi nu se gîndeşte la repercusiuni. Cu mine ce are de mă jigneşte în aşa hal? Ce vrea?

Vrea ca eu să-i distrug liniştea lui Gabi Răduţă doar pentru că are el cu război cu acesta? Să-şi ducă singur războiul şi să se folosească doar de acuzaţiile profesionale în ceea ce-l priveşte pe şeful centrului de la Dinamo. Acum l-a slăbit pe Răduţă şi m-a luat pe mine în colimator. Acuză fără o bază solidă. Este evident că frustrarea a pus stăpînire pe psihicul acestui om. Dar chiar aşa, pentru mofturile lui de a se răzbuna, să calce în picioare imaginea unui om? Personal, nu voi lăsa lucrurile aşa”, a tunat Mariana Ilie.

DINAMO. ”Are un plan diabolic!”

Femeia a dezvăluit că Mitea a încercat să atragă mai multe persoane de partea lui şi să le angreneze în războiul său cu Gabi Răduţă, cel pe care-l acuză că i-a marginalizat fiul, fost junior la Dinamo.

”Chiar nu-s dispusă să ascult jignirile şi acuzele lui Iulian Mitea. Nu se poate compara lui Gabi Răduţă. Omul ăsta a făcut ceva nobil şi este, totuşi, şeful celui mai mare centru de copii şi juniori din ţară. Este un om credincios, cu frica lui Dumnezeu şi, cu siguranţă, nu ar face rău. Este un familist exemplar, este respectuos.

CLICK PE GALERIA FOTO

Iulian Mitea şi a dat de partea lui câteva persoane pe care le manipuleaza după bunul plac şi le înveninează împotriva lui Gabi Răduţă. Împreună, aceştia vor să-i creeze probleme. Dar nu vor reuşi! Nu mor caii când vor câinii! Iar persoanele care jignesc în necunoştinţă de cauză, să-şi vadă de treburile lor. Oamenii au drepturi! Dacă mulţi nu ştiu asta, să studieze.

Nu există fiinţă umană fără păcate şi greşeli! Să nu se mai grăbească lumea să acuze şi să jignească. Fiecare să-şi facă inventarul propriilor greşeli şi, după rezultat, să realizeze dacă e în măsură să judece viaţa altcuiva. Şi mai ales viaţa unora mai bine poziţionaţi şi social şi intelectual.

Aberaţiile scoase tot de Iulian Mitea, că îi ţin partea lui Gabi Răduţă pentru că vreau să-mi aduc copilul înapoi la Dinamo, sunt din ce în ce mai irelevante. Nu este deloc adevărat! Copilului meu îi este bine la clubul unde activează, echipa fiind poziţionată pe locul 1 municipal, golgheter fiind chiar fiul meu. Noi am plecat de la Dinamo din dorinţa fiului meu de a face o schimbare. Nu ţin partea nimănui, nu arunc cu noroi în nimeni. Ţin cu dreptatea pur şi simplu. Nu mi se pare firesc ce face domnul Mitea. Are un plan diabolic! I se va întoarce cu efect de bumerang. I-am înţeles amărăciunea până la un punct. Dar se pare că-şi alimentează singur răutatea şi se răzbună acum pe oricine, cu orice preţ. Nu îl apăr pe Gabi Răduţă!”, a spus Ilie.

DINAMO. ”Nu-s amanta lui Răduţă!”

Mariana Ilie a ţinut să dezvăluie că a fost contactat telefonic de Mitea, care i-ar fi cerut să recunoască faptul că ar fi amanta lui Gabi Răduţă.

”Nu ne întoarcem la Dinamo! Nu-s amanta lui! La Dinamo eram o familie. Atîta tot. Mitea ştie despre ce vorbesc, pentru că a făcut parte şi el din familia Dinamo.

Am revenit cu declaraţiile deoarece ieri eram în trafic şi nu m-am putut orienta în amănunt. Îl rog pe acest om să înceteze cu ameninţările şi cu jignirile! Să înceteze să mai alimenteze aiurea acest scandal, pentru că va plăti! Pentru mine este un personaj insignifiant, nu-l cunosc şi nici nu-mi doresc asa ceva. Un om care nu ştie ce vrea si nu are capacitate să-şi gestioneze stările conflictuale.

M-a contactat telefonic Iulian Mitea, cu propunerea să recunosc…. Să recunosc ce vrea el să audă, să inventez sau… nu ştiu… Oricum nu ştiu ce vrea, pentru că e de o prostie crasă. M-a jignit pe banda rulantă doar pentru că nu i-au ieşit pasienţele. Deşi nu ne cunoaştem, el a crezut că eu mă voi da de partea lui şi voi ieşi la rampă, minţind despre Gabi Răduţă. Mi-a promis că dacă spun ceva să-l compromită pe Gabi Răduţă”, a comentat Mariana Ilie.

DINAMO. Acuzată de conflict de interese!

Mariana Ilie a mai spus că Iulian Mitea i-a adus mai multe acuze, dar şi ameninţări.

”Duce discuţia din tango în vals. I-am repetat că nu are legătură viaţa mea intimă cu ceea ce i s-a întâmplat copilului lui la clubul Dinamo şi că nu dau detalii private. Dar el vrea, categoric, să recunosc. Să recunosc ce?! Fac dragoste cu cine vreau, nu datorez nimănui explicaţii în acest sens. Mă acuză de conflict de interese. L-am invitat să facă plângere scrisă la club, la primărie, oriunde, numai să mă lase-n pace. El vrea să se răzbune pe Gabi Răduţă prin mine. Îmi dă senzaţia că e dezaxat mintal şi instabil nervos. Mă ameninţă că publică în Germania şi Spania aceste materiale cu mine şi cu Gabi Răduţă. Aşa, şi?! Ce se va întâmpla?! Nu mă vor mai primi preşedinţii acestor ţări sau ce? Nu pot înţelege ce vrea şi ce spune.

Are mari deficienţe de exprimare şi mi-e dificil să înţeleg care-i este problema în acest moment. Ceea ce face acest om intră sub incidenţa legii! Este instigator la violenţe şi nu numai. Garantat, nu-l poate ajuta nimeni dacă o ţine aşa. Să-şi vadă de treaba lui, de situaţia conflictuală generată în cadrul clubului, pentru că legatura mea cu Gabi Răduţă este strict treaba mea”, a încheiat Mariana Ilie.

DINAMO. Răspunsul lui Mitea: ”Fotografiile sînt grăitoare!”

Iulian Mitea i-a răspuns scurt Marianei Ilie: ”Nu vreau să comentez afirmaţiile doamnei, fotografiile sînt grăitoare. Doamna a recunoscut fotografiile. Îmi pare rău că a fost implicată. Eu am vrut să arăt caracterul acestui om, Gabriel Răduţă, şeful Centrului de Copii şi Juniori, care spune că este un om corect şi un familist desăvârşit!”