DINAMO. CARDURI BLOCATE! Cine salvează clubul financiar într-un moment tensionat de forma sportivă CRITICĂ

Steaua, Liga 1, Dinamo, bani, cota, Hagi, formula 1, pariuri, fotbal, Premier League, viitorul, pilot, aur, fanatik, interviu, ajutor, sporturi, cadere, international, exclusivitate, melbourne, martie, leicester, campioni, loterie, Vineri, Lună, gimnast, bine, plătit, istoria, talentat, spectaculoase, mânuţe, foame

Dacă e VINERI, e... FANATIK! Nu rataţi VINERI un nou număr din FANATIK! Cel mai bun săptămânal de sport şi pariuri din România! Numai în FANATIK aveţi 14 pagini cu ponturi care să vă bage bani în buzunar! PLUS subiecte tari, dezvăluiri în exclusivitate, interviuri incendiare şi materiale emoţionante marca FANATIK!

DINAMO. CARDURI BLOCATE! Cine salvează clubul din punct de vedere financiar, aflaţi din FANATIK-ul de VINERI!

STEAUA. Un jucător acuză dur conducerea: „Vor să mă dea afară fără să-mi dea niciun ban!”. Despre cine este vorba, aflaţi din FANATIK-ul de VINERI!

VIITORUL. SECRETUL „REGELUI”. Ce a hotărât Gică Hagi pentru ca Viitorul să nu mai aibă un play-off de coşmar ca anul trecut, când a luat doar 6 puncte din 30 posibile!

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

ANALIZĂ. DOAR 4 ECHIPE AU DAT BANI PE TRANSFERURI ÎN ACEASTĂ IARNĂ! Transferurile „gratuite”, la modă în săracul fotbal mioritic. Care dintre cele 4 e pe plus, care pe minus, aflaţi din FANATIK-ul de VINERI!

ŞOCANT! FALIMENT ÎN 14 ANI! Dintre cele 16 echipe care evoluau în Liga 1 în sezonul 2002-2003, nu mai puţin de 15 au dispărut! Doar una mai este şi acum „în viaţă”! Care, aflaţi din FANATIK-ul de VINERI!

FOTBAL INTERNAŢIONAL. CAMPIONI ÎN CĂDERE. Istoria este pe cale să se repete în Premier League. Leicester poate retrograda în acest sezon după ce l-a câştigat pe precedentul, la fel cum s-a întâmplat cu un „grande” în urmă cu 79 de ani!

SPORTURI. S-A RETRAS LA 20 DE ANI! Sportul românesc este, în cea mai mare parte, în cădere liberă. FANATIK a sta de vorbă cu un gimnast talentat, din lotul naţional, care a renunţat la pasiunea sa ca să nu moară de foame. Un interviu ÎN EXCLUSIVITATE, în FANATIK-ul de VINERI!

SPORTURI. BANII VIN ÎN MARE VITEZĂ! Doar un pic mai mult de o lună ne desparte de startul FORMULEI 1. Până se dă „verde” la Melbourne, pe 26 martie, s-au aprobat bugetele de salarii din 2017. Şi sunt spectaculoase! Aflaţi care este cel mai bine plătit pilot din lume din FANATIK-ul de VINERI!

NU RATAŢI FANATIK-UL DE VINERI CĂ NU ŞTIŢI CE PIERDEŢI!

Cota de aur, Profu’ de pariuri, Bani pe jos, bilete Business şi Economic, „mânuţe” de ajutor, loterie-şmecherie, adică TOTUL despre pariuri, în FANATIK-ul de VINERI! Dacă e VINERI, e...  FANATIK!

viewscnt
OraPostulSportEveniment
18:30Telekom Sport 2
Campionatul Mondial de Handbal. România - Cehia
1 EUR4.6315 lei-0,0012
1 USD3.9449 lei+0,0122
1 XAU158.0497 lei-0,6933