Fotbal intern

DINAMO – CS U CRAIOVA. „Dacă o să conducem, nicio minge nu se-ntoarce la ei, o mâncaţi, o pasaţi, o înghiţiţi pe bucăţi, niciuna nu se-ntoarce la ei cu niciun preţ!”

Dacă e VINERI, e... FANATIK! Nu rataţi VINERI un nou număr din FANATIK! Cel mai bun săptămânal de sport şi pariuri din România! Numai în FANATIK aveţi 14 pagini cu ponturi care să vă...
23.02.2017 | 13:33
DINAMO  CS U CRAIOVA Daca o sa conducem nicio minge nu sentoarce la ei o mancati o pasati o inghititi pe bucati niciuna nu sentoarce la ei cu niciun pret
ADVERTISEMENT

Dacă e VINERI, e… FANATIK! Nu rataţi VINERI un nou număr din FANATIK! Cel mai bun săptămânal de sport şi pariuri din România! Numai în FANATIK aveţi 14 pagini cu ponturi care să vă bage bani în buzunar! PLUS subiecte tari, dezvăluiri în exclusivitate, interviuri incendiare şi materiale emoţionante marca FANATIK!

DINAMO. DUŞMANI DE MOARTE! „Cîinii” vor în play-off. Craiovenii vor titlul. Şi să-şi încurce inamicii de-o viaţă. E un meci al marilor orgolii sâmbătă, pe „Arena Naţională”. FANATIK-ul de VINERI vă dezvăluie culisele de la trei jocuri de neuitat dintre cele două mari rivale.

ADVERTISEMENT

STEAUA. „GABII” AU BĂGAT DIVORŢ! Despărţirea lui Enache de soţia Mădălina a produs un uriaş scandal între el şi… Tamaş! „Rădăcina” rupturii dintre cei doi foşti colegi de cameră şi amănunte inedite găsiţi numai în FANATIK-ul de VINERI!

CS U CRAIOVA. IVAN „UMPLE” BĂNIA. Un act încheiat cu AC Torino le certifică oltenilor că vor încasa o căruţă de bani pe atacantul lor. Cât şi când, aflaţi din FANATIK-ul de VINERI!

ADVERTISEMENT

FOTBAL INTERNAŢIONAL. STELELE CARE NU MAI SUNT STELE! Nu rataţi un amplu material despre ce şi unde au ajuns echipele departamentale din fostele ţări comuniste, în FANATIK-ul de VINERI!

SPORTURI. „MESSI” DIN HANDBAL SE ÎNTOARCE ACASĂ! Cea mai bună jucătoare din lume, Cristina Neagu, a semnat un contract valabil doi ani cu CSM Bucureşti şi va avea cel mai mare salariu din sportul românesc. Cifrele fabuloase ale unei cariere fabuloase le găsiţi într-un PRIME TIME de excepţie din FANATIK-ul de VINERI!

ADVERTISEMENT

NU RATAŢI FANATIK-UL DE VINERI CĂ NU ŞTIŢI CE PIERDEŢI!

Cota de aur, Profu’ de pariuri, Bani pe jos, bilete Business şi Economic, „mînuţe” de ajutor, loterie-şmecherie, adică TOTUL despre pariuri, în numărul FANATIK de VINERI! Dacă e VINERI, e…  FANATIK!