DINAMO. Ce condiţii pune Contra. ”Vom lupta pentru primele 2 locuri”

DINAMO. Cosmin Contra a fost nemulţumit de faptul că i s-au adus critici după ultimele două meciuri, cu Viitorul şi Craiova, ambele încheiate 0-0. 

DINAMO. Antrenorul a explicat şi în ce condiţii îşi va prelungi contractul, scadent la finalul campionatului.

"Sunt multe lucruri de stabilit în vară, vom vedea ce condiţii sunt şi de ce are nevoie echipa, dacă vom ajunge la un comun acord cu cea mai mare plăcere rămân, depinde de buget, de ce obiective au. Trebuie să facem transferuri şi să îmbunătăţim infrastructura, la o echipă nu sunt doar salariile, dar şi celelalte lucruri ce ţin de dezvoltare. Nu depind de trofee sau de alte obiective. Acum sunt critici că nu am câştigat două meciuri, când am venit eu eram afară din play-off, trebuie să fim realişti, nu am depins de noi, nu trebuia să facem paşi greşiti, dar iată că am făcut două egaluri", a declarat Contra.

"Lumea să se uite că Dinamo nu a mai primit gol de trei meciuri! Dinamo era una dintre echipele cu cele mai multe goluri primite în acest sezon. Nu este posibil aşa ceva! Nu poţi rezolva într-o lună toate punctele slabe de la o echipă. 

Un antrenor, când vine la echipă, ia statistica şi se uită pentru a vedea de ce se află în această situaţie. Am văzut că echipa lua multe goluri din faze fixe, din cauza lipsei de concentare. Cu mine, Dinamo nu a primit goluri din faze fixe.

Eu sunt antrenor ofensiv. Vreau să marcăm, dar nu pot rezolva totul într-o perioadă scurtă.

În plus, Dinamo, în ultimele minute ale meciurilor, nu era peste adversar. Acum, Dinamo joacă la victorie până la finalul meciurilor.

Obiectivul principal era intrarea în play-off, iar acum noul nostru obiectiv este să terminăm cât mai sus. Dacă putem să terminăm în primele două locuri ar fi cu atât mai bine.

La Dinamo trebuie să ne mulţumim doar cu primele locuri şi pentru asta trebuie să ne luptăm la fiecare meci. 

Mai sunt opt meciuri, cu ajutorul rezultatelor am putea urca şi mai sus. Cât timp matematic avem şanse, vom lupta pentru primele două locuri, asta e clar", a mai spus Contra.

viewscnt
1 EUR4.6599 lei+0,0343
1 USD3.8182 lei+0,0496
1 XAU163.5981 lei+0,9231