Fotbal intern

DINAMO. „MĂ GÂNDESC MEREU LA JUVE!”, spune portarul Laurenţiu Brănescu într-un interviu în exclusivitate pentru FANATIK

Dacă e VINERI, e... FANATIK! Nu rataţi VINERI un nou număr din FANATIK! Cel mai bun săptămânal de sport şi pariuri din România! Numai în FANATIK aveţi 14 pagini cu ponturi care să vă...
07.04.2017 | 00:05
DINAMO. „MĂ GÂNDESC MEREU  LA JUVE!”, spune portarul Laurenţiu Brănescu într-un interviu în exclusivitate pentru FANATIK

Dacă e VINERI, e… FANATIK! Nu rataţi VINERI un nou număr din FANATIK! Cel mai bun săptămânal de sport şi pariuri din România! Numai în FANATIK aveţi 14 pagini cu ponturi care să vă bage bani în buzunar! PLUS subiecte tari, dezvăluiri în exclusivitate, interviuri incendiare şi materiale emoţionante marca FANATIK!

DINAMO. „MĂ GÂNDESC MEREU  LA JUVENTUS!”. Interviu ÎN EXCLUSIVITATE cu poartarul LAURENŢIU BRĂNESCU. Îşi pregăteşte revenirea „trăgând” câte 5 ore pe zi în sala de forţă. Vrea un trofeu cu „haita” din „Ştefan cel Mare”, dar nu uită antrenamentele cu Gianluigi Buffon.

STEAUA. TALPAN, LA LOC COMANDA! Lovitura de măciucă primită de „călăul” lui Becali chiar de la superiorii săi din MapN. Ce a vrut cu obstinaţie şi nu l-au lăsat şefii. Reacţia sa furibundă la adresa unei legende steliste.

STEAUA. E TREABĂ SERIOASĂ: ENACHE VA AVEA UN COPIL CU LENA! Nu numai că a divorţat de soţia sa Mădălina pentru o adevărată devoratoare de sportivi, în special fotbalişti, dar fundaşul FCSB-ului are planuri mari: a lăsat-o însărcinată pe prima reşiţeancă ajunsă pe coperta „Play Boy”!

FRF+LPF. LUPTĂ „LA CUŢITE” PENTRU ŞEFIA FOTBALULUI ROMÂNESC. Ion Crăciunescu vizează preşedenţia FRF. Nu pentru sine, el se mulţumeşte cu CCA. FANATIK a  aflat pe cine vrea fostul mare arbitru şef în „planul” său. Alegerile pentru preşedinţia LPF vor avea loc în noiembrie, dar se ştiu deja cei care vor candida să-i ia locul lui Gino Iorgulescu.

INTERNAŢIONAL. IADUL LUI IVAN. Fostul internaţional croat Ivan Klasnic joacă de 10 ani în cel mai important meci al vieţii, pe care dacă îl pierde trece în nefiinţă…

INTERNAŢIONAL. PARIORUL CARE ÎMPRUMUTĂ… MARILE CLUBURI! Cine este britanicul de 75 de ani care îşi „permite”, şi la propriu, şi la figurat, să „ajute” anual mari echipe de fotbal cu sume de până la 120 de milioane de euro!

Cine ne-a ENERVAT, de ce se identifică FCSB cu Faci Ce Spune Becali, adevăratul motiv pentru care liderul Peluzei Cătălin Hîldan  a intrat pe gazon la ultimul Derby de România, cine este pe lista „scurtă” a şefilor de la Astra pentru înlocuirea lui Marius Şumudică, ce fost selecţioner are ditamai groapa de gunoi în Craiova, cum l-a speriat Quaresma pe Cristiano Ronaldo la o lansare a unui model nou de ghete CR7 – nu puteţi afla toate acestea decât din FANATIK-ul de VINERI!

NU RATAŢI FANATIK-UL DE VINERI CĂ NU ŞTIŢI CE PIERDEŢI!

Cota de aur, Profu’ de pariuri, Bani pe jos, bilete Business şi Economic, „mînuţe” de ajutor, loterie-şmecherie, adică TOTUL despre pariuri, în numărul FANATIK de VINERI! Dacă e VINERI, e…  FANATIK!

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri