Fotbal intern

DINAMO. Negoiţă, PANICAT! Locurile 2 şi 3 îl RUINEAZĂ!

Dacă e VINERI, e... FANATIK! Nu rataţi VINERI un nou număr din FANATIK! Cel mai bun săptămânal de sport şi pariuri din România! Numai în FANATIK aveţi 14 pagini cu ponturi care să vă...
05.05.2017 | 09:05
DINAMO Negoita PANICAT Locurile 2 si 3 il RUINEAZA

Dacă e VINERI, e… FANATIK! Nu rataţi VINERI un nou număr din FANATIK! Cel mai bun săptămânal de sport şi pariuri din România! Numai în FANATIK aveţi 14 pagini cu ponturi care să vă bage bani în buzunar! PLUS subiecte tari, dezvăluiri în exclusivitate, interviuri incendiare şi materiale emoţionante marca FANATIK!

DINAMO. L-AU DĂRÂMAT PE NEGOIŢĂ! Dinamo a reintrat în lupta pentru titlu, dar patronul e… panicat! Calculele financiare nu-i ies dacă echipa termină campionatul pe locurile 2 sau 3! De unde dă bonusurile promise? Află din FANATIK-ul de VINERI!

STEAUA. LISTA LUI MM. Propunerile-surpriză ale directorului sportiv Mihai Stoica pentru banca tehnică dacă Laurenţiu Reghecampf pleacă la finele sezonului. Vrea să umilească marea rivală Dinamo! Numele „aleşilor”, numai în FANATIK-ul de VINERI!

HANDBAL. „REGINA” EUROPEI ÎŞI APĂRĂ COROANA. CSM Bucureşti luptă pe 6 şi 7 mai la Budapesta pentru un nou trofeu în Liga Campionilor la handbal feminin. TOTUL despre FINAL FOUR în PRIME TIME din FANATIK-ul de VINERI!

SNOOKER. CRUCIBLE, „TEATRUL VISELOR” DIN SNOOKER. Reportaj-eveniment de la Sheffield, oraşul unde s-a desfăşurat Campionatul Mondial. FANATIK a fost singura publicaţie din România acreditată la marea competiţie. Ce spun aşii tacului Mark Selby, John Higgins sau Barry Hawkins puteţi afla numai din FANATIK-ul de VINERI!

NU RATAŢI FANATIK-UL DE VINERI CĂ NU ŞTIŢI CE PIERDEŢI!

Cota de aur, Profu’ de pariuri, Bani pe jos, bilete Business şi Economic, „mînuţe” de ajutor, loterie-şmecherie, adică TOTUL despre pariuri, în numărul FANATIK de VINERI! Dacă e VINERI, e…  FANATIK!