DINAMO. După 4 ani de „domnie” stearpă, Negoiţă visează la primul trofeu

Steaua, Dinamo, negoita, bani, cota, Hagi, finala, pariuri, Liga I, viitorul, titlu, copii, film, aur, fanatik, Dică, Feyenoord, Cupa Ligii, Vineri, Scenariu, miercuri, minute, interviuri, petrecerea, mileniu

Dacă e VINERI, e... FANATIK! Nu rataţi VINERI un nou număr din FANATIK! Cel mai bun săptămânal de sport şi pariuri din România! Numai în FANATIK aveţi 14 pagini cu ponturi care să vă bage bani în buzunar! PLUS subiecte tari, dezvăluiri în exclusivitate, interviuri incendiare şi materiale emoţionante marca FANATIK!

VIITORUL. „REGELE” LA A DOUA „ÎNCORONARE”. Aflaţi din FANATIK-ul de VINERI pe cine a „îngenunchiat” Gică Hagi la prima! Surpriza e mare!

STEAUA. VINO, DICĂ, VINO! Glorie şi umilinţe la echipa sa de suflet. FANATIK face „radiografia” drumului de la A4 la A1. Nu rataţi în FANATIK-ul de VINERI povestea ca un scenariu de film cu „întorsături” neşteptate a celui răsfăţat de fani „Dicanio”!

DINAMO. NEGOIŢĂ VISEAZĂ LA PRIMUL TROFEU. Dinamo a ajuns la 90 de minute (sau 120…) de Cupa Ligii. Ce a făcut patronul ca să „spargă gheaţa” după 4 ani de „domnie” în „Ştefan cel Mare” fără nici o performanţă, aflaţi din FANATIK-ul de VINERI!

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

ACS POLI TIMIŞOARA. „O CUPĂ CÂŞTIGATĂ AR FI CA O MULŢUMIRE DE LA DUMNEZEU!”. Interviu spumos cu mereu hâtrul IONUŢ POPA. Ce spune de adversarul din finala Cupei Ligii, Dinamo, de arbitri, de upercutul său şi de „directivele”... mamei sale, citiţi în FANATIK-ul de VINERI!

INTERNAŢIONAL. „LĂNCIERI” VS „DIAVOLI”. Finala Ligii Europa din acest an este foarte importantă în special pentru echipa engleză, care îşi joacă tot sezonul în faţa unei formaţii extrem de ofensive. Totul despre meciul de miercuri, 24 mai, de la reţeta financiară la vedetele celor două combatante, de la stadionul pe care se va juca la drumul spre finală, în FANATIK-ul de VINERI!

INTERNAŢIONAL. PESCARUL… DE TROFEE! Dirk Kuyt s-a întors la Feyenoord la începutul stagiunii trecute cu promisiunea de a aduce primul titlu din acest mileniu pentru echipa sa de suflet. Şi s-a ţinut de cuvânt! Cine l-a ajutat şi cum, aflaţi din FANATIK-ul de VINERI!

MONDEN. CAMPIOANELE VIITORULUI. „Copii” lui Hagi nu mai sunt chiar copii. Şi au venit la petrecerea primului titlu cucerit în Liga I cu iubitele şi consoartele care le-au dat liniştea necesară succesului. Cum arată acestea, vedeţi în FANATIK-ul de VINERI!

NU RATAŢI FANATIK-UL DE VINERI CĂ NU ŞTIŢI CE PIERDEŢI!

Cota de aur, Profu’ de pariuri, Bani pe jos, bilete Business şi Economic, „mînuţe” de ajutor, loterie-şmecherie, adică TOTUL despre pariuri, în numărul FANATIK de VINERI!

Dacă e VINERI, e...  FANATIK!

viewscnt
1 EUR4.6469 lei+0,0069
1 USD3.9414 lei+0,0092
1 XAU163.6579 lei+1,3775
Meteo