Carousel hot news

Cagliari sau Dinamo Moscova pentru Filip: soţia vrea în Italia!

Steliano Filip ar putea face în această vară pasul spre transferul mult visat. Filip a fost văzut de conducătorii dinamovişti drept principalul produs de export al echipei în ultimii ani,...
23.05.2017 | 00:08
Cagliari sau Dinamo Moscova pentru Filip: soţia vrea în Italia!
ADVERTISEMENT

Steliano Filip ar putea face în această vară pasul spre transferul mult visat. Filip a fost văzut de conducătorii dinamovişti drept principalul produs de export al echipei în ultimii ani, jucătorul având toate caracteristicile necesare pentru acest lucru: e tânăr şi s-a impus şi ca titular în majoritatea partidelor naţionalei României din ultima vreme.

Evoluţiile excelente din ultima vreme ale lui Filip au adus în tribune mai mulţi scouteri de la formaţii importante şi mult mai potente financiar decât Dinamo. Iar cu două dintre ele au şi demarat discuţii concrete pentru transferul fundaşului de 23 de ani. Este vorba de Cagliari şi de Dinamo Moscova.

20.000 de euro pe lună salariu!

FANATIK.RO a aflat că cele mai avansate sunt negocierile cu Cagliari, formaţia din Sardinia care este în acest moment pe locul 13 în Serie A, cu doar o etapă înainte de finalul sezonului. Prin intermediul impresarilor, italienii i-au transmis şi jucătorului o propunere de salariu, aceasta fiind de 20.000 de euro lunar. Ar fi o creştere salarială foarte importantă pentru Filip, care are un contract de doar 4.500 de euro pe lună în “Ştefan cel Mare”.

ADVERTISEMENT

Un factor important pentru transferul lui Steliano în Sardinia este şi soţia sa, Bianca. Aceasta urmează să nască în curând, iar proaspăta doamnă Filip îşi doreşte ca fotbalistul să ajungă în Serie A, considerând că Moscova nu e un loc tocmai propice pentru a se muta. Rămâne de văzut şi ce părare are clubul din “Ştefan cel Mare” şi ce ofertă îi va conveni mai mult.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CAROUSEL HOT NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 866. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri