ADVERTISEMENT
Fotbal intern

DINAMO. Primul transfer TARE! Vârful cu care Contra atacă TITLUL

UPDATE: Transferul lui Jeremy Bokila este foarte aproape de a se perfecta, fostul fotbalist al Petrolului ajungând la un acord de principiu cu oficialii dinamovişti....
Autor: Silviu Ghering | 12.06.2017 | 00:01
DINAMO. Primul transfer TARE! Vârful cu care Contra atacă TITLUL

UPDATE: Transferul lui Jeremy Bokila este foarte aproape de a se perfecta, fostul fotbalist al Petrolului ajungând la un acord de principiu cu oficialii dinamovişti.

ADVERTISEMENT

Atacantul de 28 de ani ar urma să primească un salariu de 10.000 de euro pe lună, în plus, fotbalistul ar încasa şi câte 500 de euro pentru fiecare gol. Doar câteva detalii minore stau în calea semnării contractului, Cosmin Contra dorindu-l pe fotbalist cât mai repede.

–––––––––––––––––––––––––

Cosmin Contra îl vrea la Dinamo pe Jeremy Bokila (28 de ani), fostul său jucător din vremea când antrena pe Petrolul Ploieşti, în sezonul 2012-2013, când atacantul congolez a jucat 37 de meciuri şi a înscris 22 de goluri în toate competiţiile. Bokila a marcat singurul gol al finalei Cupei României câştigate de Petrolul în 2013 în faţa lui CFR Cluj.

ADVERTISEMENT

Pe 28 august 2013, Bokila a fost vândut de Petrolul pentru 2,5 milioane de euro la formaţia rusă Terek Groznâi, de unde a plecat în 2015 la chinezii de la Guangzhou R&F. Unde nu a jucat prea mult, fiind împrumutat la Eskişehirspor (Turcia), Al Kharitiyath (Qatar) şi Akhişar Belediyespor (Turcia). Pentru ultima formaţie a jucat doar 5 meciuri şi nu a marcat niciun gol în sezonul de Super Liga recent încheiat.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!