Caz UNIC! Fotbalişti PLĂTIŢI în camere de HOTEL!

Marius Pitaru   
în Stiri sportive
20/07/2014, 10:37
Caz UNIC! Fotbalişti PLĂTIŢI în camere de HOTEL! GALERIE FOTO
Faza de joc.

Patronul lui Dinamo a încercat să-şi liniştească jucătorii după ce aceştia s-au supărat că insolvenţa le afectează situaţia financiară.

În cursul acestei săptămîni, elevii lui Stoican şi-au renegociat cu şefii restanţele băneşti de la salarii şi de la bonusurile de performanţă. Negoiţă şi Anghelache le-au spus că veştile nu sînt îmbucurătoare şi că drepturile financiare vor fi respectate, dar treptat. De asemenea, dinamoviştii n-au fost încîntaţi nici de faptul că noul prag salarial este de 5.000 de euro. Tensiunea şi nervii din lotul echipei erau evidente, iar conducătorii au sesizat că Dinamo nu poate începe sezonul într-o asemenea atmosferă.

Cine vine cu iubita stă la două camere

Pînă la urmă, Ionuţ Negoiţă a găsit soluţia: le-a promis jucătorilor locuinţe mai încăpătoare. În primăvara acestui an, boss-ul din “Ştefan cel Mare” a renovat o aripă a unui hotel pe care îl deţine în Otopeni, unde le-a acordat fotbaliştilor apartamente şi garsoniere. Acum, patronul încearcă să le aline “cîinilor” suferinţa cauzată de restanţele financiare şi le va acorda case mai confortabile. De exemplu, un fotbalist care în primăvară a primit o garsonieră din cauză că locuia singur, iar între timp a decis să se mute cu iubita, atunci Negoiţă îl va muta pe respectivul la două camere. Sau dacă un jucător a hotărît să-şi cheme rudele din Provincie în Bucureşti, să i se alăture în Capitală, şeful lui Dinamo îi va repartiza un apartament cu trei sau patru camere.

confortul - Copy

Elevii lui Stoican au părut entuziasmaţi de ideea patronului şi au acceptat oferta, în aşteptarea banilor din salarii şi bonusuri de performanţă.

10 maşini Mercedes Clasa A şi B a împărţit clubul Dinamo jucătorilor înainte de startul campionatului, în baza unui parteneriat semnat cu brandul german

P: Pariaza cu cei mai buni! BONUS de 150 RON la înregistrare!

Închide ×