Fotbal intern

DINAMO. Stoican a anunţat că PLEACĂ! Decisiv cu Rapid!

Flavius Stoican susţine că echipa sa nu a avut noroc în partida cu CSMS Iaşi. Totodată, tehnicianul s-a arătat nemulţumit de faptul că jucătorii săi pierd prea uşor posesia balonului....
07.04.2015 | 23:58
DINAMO Stoican a anuntat ca PLEACA Decisiv cu Rapid
ADVERTISEMENT

Flavius Stoican susţine că echipa sa nu a avut noroc în partida cu CSMS Iaşi. Totodată, tehnicianul s-a arătat nemulţumit de faptul că jucătorii săi pierd prea uşor posesia balonului. Acesta spune că în cazul unei înfrîngeri în meciul cu Rapid, va pleca de pe banca formaţiei din Ştefan cel Mare.

Avem neşansă, dar pînă la urmă norocul ţine cu cei puternici. Cu Iaşiul a fost un meci de luptă, am avut ocazii, dar nu reuşim să băgăm mingea în poartă. Dar mă îngrijorează că oferim prea uşor mingea adversarului. Astfel de greşeli te fac să-şi pierzi cumpătul. Iaşiul s-a apărat în repriza secundă, au crezut mai mult în victorie, au avut şi şansă. Le-am spus băieţilor în vestiar că oferim prea uşor posesia adversarului. Aştept cu nerăbdare să-i văd pe băieţi fericiţi după o partidă”, a spus Stoican.

ADVERTISEMENT

Tehnicianul a comentat şi reacţia suporterilor, care i-au cerut demisia încă din primul minut al partidei cu CSMS Iaşi.

“Nu este uşor, dar important este ce arătăm pe teren. Fanii sînt nemulţumiţi că nu reuşim să cîştigăm. Sper să rezolvăm problemele pentru că facem greşeli copilăreşti. Vreau să le transmit jucătorilor că, dacă nu vom cîştiga meciul cu Rapid, eu cred că este momentul ca eu să nu mai fiu alături de ei. Nu poţi veni doar cînd este bine la echipă. Am venit încrezător şi sper că vom continua, dar asta doar dacă vom cîştiga meciul cu Rapid, a spus Stoican, care a precizat că nu regretă că a revenit la Dinamo: “Niciodată nu-mi pare rău de deciziile pe care le iau”.

ADVERTISEMENT

Stoican speră ca formaţia alb-roşie să se ridice la nivelul Rapidului în partida programată sîmbătă, ora 19:00, pe Arena Naţională.

“Va fi un meci deschis oricărui rezultat. Rapid are o echipă bună, joacă un fotbal frumos, vom încerca să ne ridicăm la nivelul lor. Sper ca la finalul partidei să fim fericiţi”, a spus Stoican.

ADVERTISEMENT

 

Tags: