Fotbal intern

DINAMO. Ciobotariu este ALESUL: ”E un sentiment de MÎNDRIE!”

DINAMO. Numai de linişte nu are parte Ionuţ Negoiţă, finanţatorul ”cîinilor” pe care speră să-i scoată cît mai repede de insolvenţă. De curînd, liderii galeriei l-au băgat în...
23.04.2015 | 00:02
DINAMO Ciobotariu este ALESUL E un sentiment de MINDRIE
ADVERTISEMENT

DINAMO. Numai de linişte nu are parte Ionuţ Negoiţă, finanţatorul ”cîinilor” pe care speră să-i scoată cît mai repede de insolvenţă. De curînd, liderii galeriei l-au băgat în şedinţă şi l-au certat pentru decizia de a-l readuce pe banca tehnică pe Flavius Stoican. Aceştia i-au reproşat faptul că nu s-a gîndit la Liviu Ciobotariu în finalul anului trecut, atunci cînd tehnicianul de la ASA era liber de contract. 

Trupa lui Flavius Stoican a început să mişte. După o secetă cruntă, cu un singur punct în patru meciuri, ”cîinii” au spart gheaţa, învingînd Rapidul cu 2-0. A urmat remiza albă de la Craiova, dar în urma unui meci în care nu au convins, sub aspectul jocului. Ionuţ Negoiţă are răbdare. Vorbeşte frumos cu jucătorii, îi încurajează.

ADVERTISEMENT

SE VAND BILETE LA UNICUL DERBY, DINAMO-STEAUA!!! CAT COSTA SI PROGRAMUL CASELOR!!!

Dar răbdare nu au fanii. FANATIK.RO a aflat că liderii galeriei s-au dus peste finanţator, pentru a-i reproşa starea în care se află Dinamo. ”De ce l-ati adus înapoi pe Stoican? Ce antrenor e ăsta?”, a fost primul reproş al unuia dintre lideri. Negoiţă a crezut că parează: ”Păi va creşte în valoare, alături de Dinamo. Nu vedeţi, Ciobotariu, care a fost la noi, uitaţi cum e acum, după trei ani! Un antrenor valoros”.

Atît i-a trebuit finanţatorului. ”Păi şi ce vreţi, să aşteptăm trei ani cu Stoican ca să ajungă precum Ciobi?”, a fost, imediat, replica fanilor. ”De ce nu l-aţi adus pe Ciobotariu după ce a plecat Stoican, în iarnă? E de-al nostru, dar face rezultate acum pentru alţii, ASA se bate la titlu, noi ne chinuim să mai cîştigăm un meci”, a continuat tirul acuzelor.

ADVERTISEMENT

ULUITOR!!! UN CUNOSCUT PATRON DIN FOTBAL, BATAIE IN BIROU!!! DEZVALUIRI INCREDIBILE!!!

Are contract pînă în vară

DINAMO. Negoiţă a băgat la cap dialogul purtat cu galeria şi a luat în calcul varianta Liviu Ciobotariu. Cu atît mai mult cu cît Vasile Miriuţă, antrenorul de la Gyor, nu i-a dat un răspuns. Astfel, din vară, atunci cînd, conform contractului pe care actualul tehnician îl are, Flavius Stoican va putea fi schimbat fără a i se plăti daune financiare. Mai mult, contractul lui Ciobotariu cu ASA Târgu Mureş se încheie la finalul actualului campionat, situaţie favorabilă pentru a fi ”momit” să revină în ”Groapă”. Sigur, va fi greu, dacă nu imposibil, ca mutarea să aibă loc dacă ASA va cîştiga titlul, pentru că antrenorul, oricît de dinamovist ar fi, nu va refuza Liga Campionilor.

ANUNTUL FACUT DE CONDUCEREA STELEI TARZIU IN NOAPTE!!!  CE S-A DECIS!!!

DINAMO. Ce spune Ciobi

Contactat de FANATIK.RO, Liviu Ciobotariu a declarat că o revenire în ”Ştefan cel Mare” ar fi agreată de el, dar că nu poate spune o dată anume cînd se va întîmpla. ”Nu se ştie niciodată. Poate revin. Eu m-am simţit foarte bine la Dinamo. Atît ca jucător, cît şi ca antrenor am petrecut momente frumoase. Ca antrenor, am terminat turul pe locul 1, am avut cea mai bună apărare”, a dezvăluit trehnicianul, care avea însă să-şi dea demisia, locul său fiind luat de Dario Bonetti, în aprilie, 2012.

ADVERTISEMENT

”În viaţă se întîmplă şi lucruri de astea, cînd eşti în postura de antrenor”, a comentat Ciobi. Informat de FANATIK.RO că suporterii îl vor antrenor în ”Ştefan cel Mare”, Liviu Ciobotariu a declarat: ”Le mulţumesc. Este un sentiment de mîndrie pentru mine. V-am spus, m-am simţit foarte bine la Dinamo, m-am înţeles cu toţi, pentru că nu sînt un tip conflictual”.

9 echipe a antrenat Liviu Ciobotariu, din 2006, cînd a debutat în noua carieră

4 goluri a înscris Ciobotariu pentru Dinamo, în cei 3 ani în care a evoluat în ”Groapă”