Carousel hot news

DINAMO. EXCLUSIV / Şoc înainte de DERBY: ”Mi-am dat DEMISIA!”. Ce spune Anghelache

UPDATE 15:25 / Constantin Anghelache a comentat şi el în legătură cu cele întîmplate: "Am discutat în această dimineaţă cu Ionuţ Negoiţă despre decizia mea de a pleca din conducerea...
27.04.2015 | 15:28
DINAMO. EXCLUSIV / Şoc înainte de DERBY: ”Mi-am dat DEMISIA!”. Ce spune Anghelache

UPDATE 15:25 / Constantin Anghelache a comentat şi el în legătură cu cele întîmplate: “Am discutat în această dimineaţă cu Ionuţ Negoiţă despre decizia mea de a pleca din conducerea executivă. Urmează o perioadă foarte încărcată pentru echipă şi am decis să plec pentru a detensiona atmosfera.

Am un statut, am o familie şi nu a fost deloc comod pentru mine să fiu făcut în fel şi chip în tribune, pe stradă, în media, deşi nu eu am adus antrenorii, nu eu am făcut echipa, nu eu am făcut transferurile.

Nu ştiu cine va veni la conducere, nu am fost întrebat nici acum, nici în trecut. Voi rămîne în Consiliul de Administraţie o perioadă pentru a rezolva ieşirea clubului din insolvenţă. Apoi vom vedea ce va mai fi”, a spus Anghelache pentru Dolce Sport.

–––––––––––-

DINAMO. UPDATE / Dinamo a confirmat demisiile celor 2, printr-un comunicat oficial! “Clubul din Ştefan cel Mare anunţă prin intermediul site-ului oficial încetarea raporturilor contractuale, de comun acord, dintre FC Dinamo Bucureşti şi domnii Constantin Anghelache şi Daniel Stanciu. FC Dinamo Bucureşti le mulţumeşte public foştilor oficiali dinamovişti pentru activitatea în cadrul clubului din Ştefan cel Mare şi le urează mult succes în carieră!”

DINAMO. Daniel Stanciu nu mai este, începînd de astăzi, managerul general al clubului din ”Ştefan cel Mare”. Acesta şi-a dat demisia în urmă cu doar cîteva minute. Şi Constantin Anghelache a făcut acelaşi gest, în această dimineaţă.      

 ”Mi-am dat astăzi demisia. Mai multe nu mai comentez!”, au fost cuvintele lui Daniel Stanciu, la cîteva minute după ce a renunţat la contractul pe care-l semnase la începutul lunii ianuarie. La rîndul său, Constantin Anghelache a renunţat la orice funcţie din cadrul clubului, astfel că nu va mai avea nici un cuvînt de spus în cadrul clubului din ”Ştefan cel Mare”.

DINAMO. Presaţi de evenimente

Daniel Stanciu a venit în ”Groapă” la pachet cu antrenorul Mihai Teja, iar proiectul New Dinamo părea ca şi rezolvat. Numai că rezultatele au fost deplorabile, iar Teja a fost out după numai cinci meciuri oficiale. L-a urmat Flavius Stoican, dar nici cu el la timonă situaţia nu s-a schimbat.

DINAMO. Presaţi de evenimente, dar şi de faptul că Ionuţ Negoiţă le cere socoteală, Daniel Stanciu şi Constantin Anghelache şi-au dat astăzi demisiile. Cei doi au făcut, în premieră, front comun, după ce sînt de notorietate fricţiunile dintre ei de cînd Stanciu a fost uns manager general.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri