Fotbal intern

Dinamo a ajuns în cantonamentul din Spania! Surpriza neplăcută care i-a așteptat pe ”câini”. FOTO + VIDEO

13.01.2020 | 19:50
Dinamo a ajuns in cantonamentul din Spania Surpriza neplacuta care ia asteptat pe caini FOTO  VIDEO
ADVERTISEMENT

Lotul echipei Dinamo București a ajuns în cantonamentul din Spania de la Benahavis, dar elevii lui Dusan Uhrin au avut parte de o surpriză neplăcută.

Dinamo a ajuns în cantonamentul din Spania

Benahavis, localitatea unde Dinamo va poposi 10 zile pentru a antrena restul sezonului a fost vizitată de reporterii FANATIK care sunt pe Costa del Sol în această perioadă înainte ca aceștia să ajungă în cantonamentul din Spania.

ADVERTISEMENT

Plecați din țară din cauza frigului, dinamoviștii au avut o mare surpriză când au ajuns la Benahavis, localitate aflată într-o zonă de deal, la 500 de metri deasupra nivelului mării.

Dinamo, LIVE ACUM din Spania.Băieții lui Uhrin au ajuns la Gran Hotel Benahavis, unde stau pînă pe 23 ianuarie.Toate informațiile exclusive sunt zilnic pe www.fanatik.ro

Gepostet von Fanatik.ro am Montag, 13. Januar 2020

”Câinii”, întâmpinați de doi lei

Elevii lui Dusan Uhrin au rămas surprinși de faptul că temperatura nu este deloc ridicată în Spania, ei fiind întâmpinați cu o temperatură de doar 13 grade Celsius. Jucătorii le-au cerut gazdelor să dea drumul la căldură în camere.

ADVERTISEMENT

Dinamoviștii vor fi cazați în perioada stagiului de pregătire la Grand Hotel Benahavis, și spre amuzamentul jucătorilor la intrarea în stabiliment sunt amplasați doi lei.

Terenul de antrenament, la doi pași de hotel

Marele avantaj al jucătorilor este că terenul de antrenament se află chiar în vecinătatea hotelului și nu vor fi nevoiți să se deplaseze prea mult pentru ședințele de pregătire ale cehului Dusan Uhrin.

ADVERTISEMENT

Marea nu este departe de ”câini”, dar nici nu pot ajunge pe jos la ea. De la Grand Hotel Benahavis până la cea mai apropiată plajă de pe Costa del Sol este o distanță de șapte kilometri.

Arabii, interesați să cumpere Dinamo

În stagiul de pregătire din Spania, Dinamo va susține patru meciuri amicale, după următorul program:

ADVERTISEMENT
  • 15 ianuarie: Dinamo București – Dynamo Dresda (Germania 2, locul 18)
  • 18 ianuarie: Dinamo București – Bochum (Germania 2, locul 14)
  • 20 ianuarie: Dinamo București – Osijek (Croația 1, locul 4)
  • 22 ianuarie: Dinamo București – Krasnodar (Rusia 1, locul 2)

Dinamo poate să îşi schimbe proprietarul în acest început de an. Ionuţ Negoiţă a primit o  scrisoare deschisă de la un fond de investiţii din Emiratele Arabe Unite care îşi arată disponibilitatea de a cumpăra clubul din Şoseaua Ştefan cel Mare. Din informaţiile FANATIKgrupul este condus de Tahoon Nimer.

ADVERTISEMENT
Tags: