Fotbal intern

Totul despre războiul civil de la Dinamo! Reacţia EXCLUSIVĂ a lui Eugen Neagoe! Fanii anunţă că Negoiţă vrea să renunţe. Ce au cerut suporterii şi declaraţii exclusive de la Rednic

05.06.2019 | 17:47
Dinamo Baza de pregătire de la SăfticaSURSA FOTO: Digisport

Dinamo ar fi trebuit să îl prezinte pe Eugen Neagoe, noul antrenor. Conferința de presă a fost anulată însă după ce mai mulți suporteri au intrat în zona de conferințe de la Săftica. Prezentarea ar fi trebuit să aibă loc la ora 15:00.

UPDATE, ora 17.40. Eugen Neagoe a vorbit în exclusivitate pentru FANATIK.RO după ce s-a discutat despre o renunţare a acestuia la înţelegerea cu Dinamo. „Nu se pune problema să renunț la Dinamo. Am vorbit și cu Bogdan Bălănescu, și cu toți ceilalți. Ei au plecat la club, eu am rămas să îmi mai rezolv unele treburi. Nu știu când va avea loc conferința de prezentare, o să vedem în zilele următoare. Eu vreau să antrenez Dinamo, acesta e lucrul cel mai important. Deocamdată nu pot să dau mai multe detalii”, ne-a declarat Eugen Neagoe.


UPDATE, ora 16.07. Discuţiile dintre fani, directorul general Bogdan Bălănescu şi directorul sportiv Ionel Dănciulescu s-au terminat. Fanii au cerut revenirea lui Rednic pe banca tehnică a lui Dinamo. Bălănescu a făcut primele declaraţii din care a dat de înţeles că este posibil ca dorinţa fanilor să fie îndeplinită! “Neagoe este, momentan, încă antrenorul lui Dinamo”, a fost declaraţia omului nr. 1 în club în acest moment.

UPDATE, ora 15.40. Jurnaliştii sunt ţinuţi la poartă în timp ce fanii poartă discuţii cu Ionel Dănciulescu şi Bogdan Bălănescu. Cer revenirea lui Mircea Rednic în Ştefan cel Mare


UPDATE, ora 15.30. Radio-ul fanilor “câinilor”, RadioDinamo 1948, i-a declarat, oficial, război lui Ionuţ Negoiţă


UPDATE, ora 15.05. Peluza Cătălin Hîldan, pagina de facebook a galeriei dinamoviste, anunţă că Ionuţ Negoiţă vrea să renunţe la Dinamo! Ultraşii îl susţin pe Mircea Rednic şi au postat o fotografie sugestivă

Dinamo a anulat prezentarea lui Eugen Neagoe! Ultrașii au pătruns în baza de pregătire de la Săftica

Ionel Culina, ofițerul de presă al clubului, și Ionel Dănciulescu, directorul sportiv, au anunțat că deocamdată nu va fi nicio conferință de presă. Cei de la club le cer socoteală firmei de pază care i-a lăsat pe suporteri să intre în baza de la Săftica. Rămâne ca Ionel Dănciulescu să discute cu suporterii pentru a ajunge la un consens și pentru a calma spiritele.

După demiterea lui Mircea Rednic spiritele s-au aprins la Dinamo. Ultrașii au vandalizat hotelul Rin, deținut de Ionuț Negoiță. Marți seara, ultrașii au aruncat cu materiale pirotehnice și au dus o cruce cu numele lui Ionuț Negoiță la hotelul Rin. Patronul lui Dinamo a declarat că cei responsabili de aceste incidente vor plăti. Dinamo a emis un comunicat prin care anunță că au depus plângere penală la adresa suporterilor.

Dinamo a anulat prezentarea lui Eugen Neagoe! Ultrașii au pătruns în baza de pregătire de la Săftica
Dinamo a anulat prezentarea lui Eugen Neagoe! Ultrașii au pătruns în baza de pregătire de la Săftica

Dinamo le-a făcut plângere penală fanilor

“Este regretabil modul în care așa zisii “suporteri” înțeleg să-și manifeste opiniile personale referitor la cel mai iubit sport al planetei. Din fericire, cele manifestate aseară în fața hotelului nu s-au soldat cu victime, iar incendiul din spațiul verde al proprietății a fost imediat înlăturat, de către angajații hotelului, nefiind nevoie de evacuarea vizitatorilor sau a personalului.

RIN Grand Hotel a adunat toate probele necesare și a fost depusă plângere penală pentru vandalism, tulburarea ordinii și liniștii publice, tulburarea de posesie, amenințare, injurii, distrugere prin incendiere și prin folosirea neautorizată de materiale pirotehnice, urmând ca autoritățile competente să ia toate măsurile de urgență împotriva celor implicați în această acțiune reprobabilă asupra proprietății hoteliere.

Ne dorim să transmitem cu această ocazie ca situația FC Dinamo București în România nu ar trebui să afecteze sub nicio formă imaginea tării noastre la nivel turistic, prin crearea unui disconfort în fața oaspeților cazați în unitățile noastre hoteliere”, a fost comunicatul de presă trimis de cei de la RIN.

Mircea Rednic a fost dat afară de la Dinamo luni. În locul “Puriului” a fost numit Eugen Neagoe, cel care trebuia prezentat azi la ora 15:00. Rămâne de văzut când va fi prezentat noul antrenor, iar la această oră oficialii lui Dinamo discută cu fanii care au mers la Săftica.

  • 9 este locul pe care a încheiat Dinamo
  • 51 de ani are Eugen Neagoe, noul antrenor al “câinilor”
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri