Fotbal intern

Dinamo a anunţat oficial schimbarea antrenorului: „Mulţumim, Senior Mulţescu! Succes, Mister Uhrin!“

14.04.2021 | 19:34
Dinamo a anuntat oficial schimbarea antrenorului Multumim Senior Multescu Succes Mister Uhrin
ADVERTISEMENT

Dinamo şi-a schimbat, din nou, antrenorul principal. Anunţul oficial a fost făcut astăzi, 14 aprilie, după ce Gigi Mulţescu îşi anunţase demisia cu o seară înainte, la sfârşitul meciului cu Astra.

Dinamo a pierdut cu 0-1 turul semifinalei Cupei României, pe terenul Astrei, iar la finalul partidei Mulţescu a declarat că renunţă. La doar câteva minute după demisia în direct la tv a „SMURD“-ului, Dusan Uhrin era vehiculat ca înlocuitor. Totul a devenit oficial în mai puţin de 24 de ore.

ADVERTISEMENT

Dusan Uhrin, pe care însuşi Gigi Mulţescu l-a lăudat într-un primul interviu după demisie, exclusiv pentru FANATIK, revine pe banca formaţiei din Şoseaua Ştefan cel Mare, după ce a mai antrenat aici în sezonul precedent, între 13 august 2019 şi 9 martie 2020.

„Noul antrenor principal al echipei Dinamo București este Dušan Uhrin“

Clubul Dinamo a dat un comunicat de presă prin care a anunţat oficial schimabarea de antrenor. Lui Gigi Mulţescu i se va oferi o altă funcţie în cadrul clubului.

ADVERTISEMENT

Dusan Uhrin, dacă îşi va duce la bun sfârşit contractul semnat, va antrena în Ştefan cel Mare până la finalul sezonului viitor, în iunie 2022.

Mulțumim, Senior Mulțescu!
Succes, Mister Uhrin!

București, 14 aprilie 2021. Noul antrenor principal al echipei Dinamo București este Dušan Uhrin, a anunțat acționarul ‘Doar Dinamo București’ (DDB), după decizia lui Gheorghe Mulțescu de a renunța la conducerea tehnică a roș-albilor.

ADVERTISEMENT

Relațiile contractuale, antrenor-club, dintre Gheorghe Mulțescu și Dinamo București au fost încheiate pe cale amiabilă în această dimineață. ‘Lui Gigi Mulțescu i se va propune o funcție în cadrul clubului, pentru că aici este locul lui’, a declarat directorul general interimar Constantin Eftimescu pentru www.fcdinamo.ro.

Elogii pentru Mulţescu: „Un senior incontestabil al fotbalului, un campion și un nume de legendă“

Un senior incontestabil al fotbalului, un campion și un nume de legendă pentru tot ce înseamnă Dinamo, Gheorghe Mulțescu a preluat conducerea tehnică a echipei într-o perioadă complicată din punct de vedere al rezultatelor, în care alți antrenori au refuzat și au fugit cât mai departe de arena din Ștefan cel Mare pentru a nu-și păta cartea de vizită.

ADVERTISEMENT

În numele tuturor dinamoviștilor, nu putem decât să-i mulțumim încă o dată Seniorului Gheorghe Mulțescu pentru atașamentul demonstrat prin fapte față de culorile clubului!

Dusan Uhrin a semnat până în iunie 2022

Noul antrenor principal Dušan Uhrin (53 de ani) a semnat un contract cu Dinamo București valabil până la 30 iunie 2022.

De astăzi, 14 aprilie 2021, tehnicianul ceh va prelua echipa și va conduce prima ședință de pregătire, la ora 16:00, în cantonamentul de la Săftica.

Dušan Uhrin a mai antrenat Dinamo București în sezonul competițional 2019-2020, 26 de meciuri pe banca roș-albilor, 12 victorii, patru remize, 10 înfrângeri.

Din staff-ul tehnic al lui Dušan Uhrin vor face parte Denis Kavan și Dragoș Picu, alături de Iulian Mihăescu și George Neagu.

Dušan Uhrin nu e străin de fotbalul din România, a mai antrenat Poli Timișoara în două mandate (iunie 2007-decembrie 2008, respectiv decembrie 2010-iulie 2011), CFR Cluj (ianuarie-aprilie 2009) și Gaz Metan Mediaș (iunie-septembrie 2020).

Bine ai revenit la Dinamo București, Mister Uhrin!“, stă scris în comunicatul oficial, postat pe pagina de Facebook a clubului.

 

Mulțumim, Senior Mulțescu!
Succes, Mister Uhrin!

București, 14 aprilie 2021. Noul antrenor principal al echipei Dinamo…

Posted by FC DINAMO BUCURESTI on Wednesday, April 14, 2021

Dinamo a început sezonul cu Gigi Mulţescu ca antrenor, care a fost înlocuit de Cosmin Contra pe 26 august 2020. „Guriţă“ a rezistat până pe 3 decembrie, când echipa a fost preluată de Jerry Gane, promovat din rolul de secund. Mandatul lui a durat până pe 16 martie, când a revenit Gigi Mulţescu, înlocuit, din nou, cu Dusan Uhrin.

ADVERTISEMENT