Fotbal intern

Dinamo a apelat la un preot pentru a scăpa de retrogradare. Video

27.04.2021 | 22:23
Dinamo a apelat la un preot pentru a scapa de retrogradare Video
ADVERTISEMENT

Dinamo traversează una dintre cele mai grele perioade din istorie, iar „câinii” au apelat chiar la un preot pentru a-i ajuta pe jucători să scape de retrogradare.

Preotul a ținut o slujbă pe teren, a sfințit apoi gazonul și vestiarele, totul pentru a ajuta clubul din „Ștefan cel Mare” să scape de problemele din campionat.

ADVERTISEMENT

În momentul de față, Dinamo ocupă penultima poziție din play-out, la un punct distanță de Poli Iași, ultima echipă din clasament și la un punct în spatele lui Hermannstadt, care ocupă ultimul loc de baraj.

Dinamo a apelat la un preot pentru a se salva de la retrogradare

Vremurile disperate cer măsuri disperate, este sintagma pe care se bazează în prezent Dinamo, care a apelat recent la un preot, pentru a-i ajuta pe „câini” să depășească problemele din campionat.

ADVERTISEMENT

Preotul a ținut slujba pe teren și în vestiare, dar doar timpul va arăta dacă într-adevăr prezența acestuia va avea un efect benefic asupra jucătorilor lui Dușan Uhrin Jr.

Fanii s-au amuzat pe rețelele de socializare, iar unul dintre ei a lăsat un comentariu cu umor negru pentru Dinamo: „Nici cu Papa nu reușim să ne salvăm!”.

ADVERTISEMENT

Nu e prima dată când Dinamo apelează la preoți

În sezonul 2007-2008, pe vremea când Cristi Borcea era finanțarotul lui Dinamo, preoții au avut un rol important înainte de o partidă cu FCSB.

„Înainte de meciul din penultima etapă, când Steaua (n.r. – FCSB) juca cu Dinamo cu titlul pe masă, domnul Borcea a venit cu preotul în vestiar. I-a spus să ne dea de jurat că nu luăm bani de la altă echipă, că jucăm pe bune. Preotul a spus «nu pot să fac așa ceva», pot doar să le citesc din Scripturi. Ne-am pus toți în genunchi, într-un cerc, Cristi era în centru și stătea în genunchi. 

ADVERTISEMENT

Preotul citea și Cristi ne spunea: «Dacă puneți mâna pe bani să faceți, să pățiți. Dacă puneți vreunul mâna pe bani…» Ne făcea atenți, să nu luăm vreun ban. Florin Bratu râdea cu lacrimi. Am câștigat meciul. 

A fost meciul cu cea mai mare presiune pentru că se făcuseră atâtea speculații, că luăm bani, ne bănuiam între noi, exista posibilitatea să greșești neinenționat și să fii acuzat că ai vândut meciul, să ți se pună eticheta asta. Ne-au ținut și în cantonament mai mult, am stat și la hotel, n-aveam voie să avem contact cu nimeni, a fost o presiune foarte mare. Ne-au luat și telefoanele”, a spus Mărgăritescu pentru GSP Live.

ADVERTISEMENT
Tags: