Fotbal intern

Dinamo a bătut-o pe Arsenal Tunari din liga a treia! Rednic a testat doi străini

23.03.2019 | 13:52
Dinamo a batuto pe Arsenal Tunari din liga a treia Rednic a testat doi straini

Dinamo a bătut-o pe Arsenal Tunari din liga a treia cu scorul de 3-1. Câinii lui Mircea Rednic au deschis scorul în minutul 45 prin Simon Zenke, dar au fost egalați destul de repede în actul secund. Ginel Zamfir a marcat pentru divizionara C. Mattia Montini a punctat din penalty în minutul 83, pentru ca scorul final să fie stabilit de Reda Jaadi, care a înscris în minutul 88.

Dinamo a bătut-o pe Arsenal Tunari din liga a treia!

Mircea Rednic i-a testat cu această ocazie și pe cei doi străini pe care i-a adus în probe. Uruguayanul Facundo Mallo şi albanezul Elvis Kabashi au evoluat încă din primul minut în garnitura câinilor. În teren s-a aflat și angolezul Christovao, jucător pe care Rednic l-a transferat, dar pe care nu a putut să-l folosească până acum din cauza unei suspendari drastice primită pe vremea când evolua în Polonia.

Antrenorul câinilor l-a trimis în poartă pe Vlad Muțiu, dar în partea a doua a intrat pe teren Parfait Mandanda. Pe linia de fund, „Puriu” s-a bazat pe Damien Dussaut, Facundo Mallo, Denis Ciobotariu și Jordan Mustoe. La mijloc au evoluat Simon Zenke, Mamoutou N’Diaye, înlocuit cu Rachid Ait-Atmane în actul secund, Elvis Kabashi, schimbat și el cu Ionuţ Şerban și Reda Jaadi. În atac, Rednic a mizat pe Alexandre Christovao (46 Athanasios Papazoglou) și Daniel Popa (62 Mattia Montini).
Dinamo a bătut-o pe Arsenal Tunari din liga a treia! Fotbalistii dinamovisti saluta publicul dupa meciul de fotbal dintre Dinamo Bucuresti si Dunarea Calarasi, contand pentru Liga 1 Betano, desfasurat pe Stadionul Dinamo din Bucuresti, vineri 8 martie 2019. © FOTO Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
Dinamoviștii au pierdut ultimul joc din play out, scor 1-2 cu Gaz Metan

Cine sunt cei doi străini testați de Dinamo

Facundo Mallo a evoluat în centrul apărării. Fundașul se află la prima experiență departe de casă. Lovește mingea cu piciorul drept și a mai evoluat de-a lungul carierei pentru Liverpool Montovideo și CA Torque. De la 1 ianuarie, jucătorul care trebuie să-l impresioneze pe Mircea Rednic pentru a fi legitimat de Dinamo, a devenit liber de contract.

Elvis Kabashi a jucat la mijloc, dar poate evolua și în spatele vârfului. Kabashi are două selecții în reprezentativa U19 a Albaniei, formație pentru care a marcat un gol. Mijlocașul a fost sub contract şi cu Juventus. Torinezii l-au cumpărat de la Empoli U19, în 2013, pentru 700.000 de euro, însă nu a apucat să joace vreun meci la echipa mare.

  • 3 este locul pe care îl ocupă Dinamo în play out-ul Ligii 1 Betano