Sport

Dinamo a bifat două transferuri după înfrângerea cu Oţelul! Pe cine au prezentat „câinii roșii”

Dinamo a suferit prima înfrângere din acest sezon. Roș-albii au plecat învinși de la Galați, acolo unde nou-promovata Oțelul s-a impus cu 3-1. Conducerea a luat rapid măsuri și a transferat doi jucători.
17.08.2022 | 13:55
Dinamo a bifat doua transferuri dupa infrangerea cu Otelul Pe cine au prezentat cainii rosii
Dinamo a bifat două transferuri după înfrângerea cu Oţelul! Pe cine au prezentat „câinii roșii”. FOTO: Facebook
ADVERTISEMENT

Dinamo a suferit prima înfrângere din Liga 2 Casa Pariurilor. În etapa cu numărul 2, echipa lui Ovidiu Burcă a pierdut la Galați, cu nou-promovata Oțelul, scor 1-3. La nici 24 de ore de la acest eșec, clubul din Ștefan cel Mare a perfectat două transferuri.

Dinamo a transferat doi fotbaliști după eșecul cu Oțelul Galați

Lamine Ghezali și Quentin Bena sunt numele celor două noi achiziții ale „câinilor roșii”. Aceștia ar putea fi folosiți de Ovidiu Burcă în partida din etapa a treia din Liga 2 Casa Pariurilor, când Dinamo joacă în deplasare, pe terenul Viitorului Pandurii Tg. Jiu, sâmbătă, 20 august, de la ora 18:45.

ADVERTISEMENT

„București, 17 august 2022. Administratorul special Vlad Iacob anunță, prin intermediul paginilor oficiale de Facebook și Instagram ale clubului, transferurile jucătorilor francezi Lamine Ghezali și Quentin Bena la Dinamo 1948.

Mijlocaș ofensiv, 23 de ani împliniți luna trecută, pe 6 iulie, Lamine Ghezali (foto dreapta) și-a început cariera la Academia de juniori a clubului Saint-Etienne. A jucat pentru Saint-Etienne U19, Saint-Etienne B și a debutat în Ligue 1 pentru prima echipă a francezilor în 2017. Fost internațional U17 și U18 al Franței, noul jucător al echipei noastre a mai evoluat, sub formă de împrumut, pentru Chateauroux și Lyon La Duchere.

ADVERTISEMENT

8 meciuri și un gol are Lamine Ghezali pentru Saint-Etienne în prima ligă a campionatului francez. Ultimul meci jucat de Lamine Ghezali în Ligue 1 pentru prima echipă a celor de la Saint-Etienne a fost cu Lens, 1-2 în luna ianuarie a acestui an.

Fundaș central sau mijlocaș defensiv, născut pe 11 mai 1998, Quentin Bena (foto stânga) a început fotbalul la Chatellerault și, la 15 ani, a făcut pasul la Academia clubului Chamois Niortais. A jucat în carieră pentru Niort U19, Niort B și, în Ligue 2, pentru prima echipă a francezilor de la Niort.

ADVERTISEMENT

40 de partide a adunat Quentin Bena pentru Niort în Ligue 2, a doua divizie a campionatului francez. A mai jucat două meciuri în Cupa Franței și 5 în Cupa Ligii.

Bine ați venit la Dinamo 1948, Lamine Ghezali și Quentin Bena!”, a anunțat Dinamo prin intermediul unui comunicat oficial.

ADVERTISEMENT

Ovidiu Burcă așteaptă întăriri

Dinamo are trei puncte după două etape în Liga 2 Casa Pariurilor. Imediat după meciul cu Oțelul, Vlad Iacob a încercat să îi liniștească pe fani și a promis că va întări echipa cu câteva transferuri.

„Nu am avut extraordinar de mult timp și îi rog pe fani să fie răbdători. Ovidiu e ultimul antrenor venit la o echipă din Liga 2

Săptămâna asta vom anunța și noi transferuri, doi sau trei și promitem că vom arăta mai bine de săptămâna viitoare. Eu sper să mai facem patru transferuri”, a declarat administratorul special, după Dinamo – Oțelul 1-3.

ADVERTISEMENT