Sport

Dinamo a bifat primul transfer pentru Liga 2! A jucat ultima dată în Malta

Dinamo a făcut primul transfer al sezonului pentru liga secundă. Bogdan Gavrilă a rămas liber de contract după ce i-a expirat înţelegerea în această vară cu FC Sirens din Malta.
27.06.2022 | 14:35
Dinamo a bifat primul transfer pentru Liga 2 A jucat ultima data in Malta
Jucătorii de la Dinamo şi sigla clubului. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Dinamo se pregăteşte pentru primul sezon din liga secundă. Cu un lot mult subţiat faţă de prima divizie, “câinii” caută întăriri în această perioadă astfel încât să se poată bate la promovare în sezonul viitor.

Dinamo a bifat primul transfer pentru Liga 2! Bogdan Gavrilă revine după şase ani la echipă

Primul transfer al verii pentru “câini” este Bogdan Gavrilă. Mijlocaşul ofensiv în vârstă de 30 de ani se întoarce la Dinamo după 6 ani, el evoluând pentru echipa din Şoseaua Ştefan cel Mare între 2014 şi 2016.

ADVERTISEMENT

Bogdan Gavrilă şi-a început cariera la Chindia Târgovişte, evoluând apoi un sezon la Oţelul Galaţi. A fost acontat de Dinamo în 2014, club pentru care a evoluat în 30 de meciuri pe parcursul a două sezoane.

Bogdan Gavrilă transferat la Dinamo. Sursa: Facebook Dinamo
Bogdan Gavrilă transferat la Dinamo. Sursa: Facebook Dinamo

Bogdan Gavrilă a evoluat în Malta în stagiunea trecută

În 2016 a plecat în Cipru la Ethnikos Achna. A urmat o perioadă cu mai multe schimbări de echipă, în ultima stagiune evoluând pentru FC Sirens, în Malta. Şase ani mai târziu, a revenit la Dinamo pentru a pune umărul la promovare:

ADVERTISEMENT

“Bogdan Gavrilă, primul transfer la Dinamo 1948! Mijlocașul ofensiv Bogdan Gavrilă a semnat astăzi un contract cu Dinamo 1948 și a efectuat primul antrenament în cantonamentul de la Săftica.

“Mă bucur că îmbrac din nou tricoul lui Dinamo”

Născut pe 6 februarie 1992, Bogdan Gavrilă știe ce înseamnă Dinamo, a îmbrăcat tricoul alb-roșu între anii 2014 și 2016, 48 de meciuri, 4 goluri și 5 pase decisive în toate competițiile. Noul jucător dinamovist a mai jucat în România pentru Chindia Târgoviște, Oțelul Galați, Petrolul Ploiești, Politehnica Iași și Gloria Buzău.

ADVERTISEMENT

Ethnikos (Cipru), Valletta și Sirens (Malta) sunt echipele la care Bogdan Gavrilă a mai evoluat în carieră: «Mă bucur că îmbrac din nou tricoul lui Dinamo. Am ales cu inima, mă gândesc doar la promovare și sunt încrezător că vom reveni în Liga 1 la finalul sezonului!», se arată în comunicatul postat de club.

Reacţii mixte din partea suporterilor

Reacţiile fanilor după transferul lui Gavrilă sunt mixte. În timp ce unii susţin că este un transfer foarte bun pentru liga secundă, alţii ironizează mutarea, spunând că ar trebui repatriaţi şi jucători precum Vali Lazăr sau Sorin Strătilă.

ADVERTISEMENT

Noul sezon din liga secundă va începe pe data de 6 august. “Câinii” se pregătesc sub comanda lui Gheorghe Mihali, la Săftica.

  • 30 de ani are Bogdan Gavrilă
  • 2 ani a mai evoluat Gavrilă la Dinamo
ADVERTISEMENT