Fotbal intern

Dinamo a dat afară un titular după turneul din Spania. Prima reacție. EXCLUSIV

04.07.2019 | 19:27
Dinamo a dat afara un titular dupa turneul din Spania Prima reactie EXCLUSIV

Dinamo s-a întors din stagiul de pregătire din Spania și pare pregătită pentru sezonul care începe peste câteva zile. Eugen Neagoe și-a cristalizat în mare parte lotul cu care va porni la drum în noua experiență. FANATIK a aflat că dintre jucătorii cu care va aborda meciurile oficiale nu va mai face parte Mamoutou N’Diaye, unul dintre titularii de drept din finalul campionatului precedent. Motivul pentru care s-a renunțat la jucătorul adus de Mircea Rednic are legătură cu transferul croatului Filip Mrzljak.

Mamoutou N’Diaye out de la Dinamo după turneul din Spania. Mai avea un an de contract

Mamoutou N’Diaye nu avea un salariu foarte mare, doar 5.000 de euro pe lună, dar renunțarea la el nu are legătură cu partea financiară. Dinamo a reușit aducerea lui Filip Mrzkljak, căpitanul Astrei Giurgiu în sezonul precedent, iar această achiziție a determinat renunțarea la mijlocașul malian de 29 de ani, care semna cu „câinii” pe 18 ianuarie.

Oficialii lui Dinamo au discutat deschis cu Mamoutou și i s-a explicat care este rațiunea pentru care Dinamo vrea să renunțe la serviciile sale. Din informațiile FANATIK, jucătorul, care mai avea contract cu Dinamo încă un sezon, a apreciat faptul că i s-a spus direct despre ce este vorba și i s-a oferit șansa să-și găsească echipă până la finalul perioadei de mercato.

Fabbrini si Ndiaye
Diego Fabbrini si Mamoutou N’Diaye in meciul de fotbal dintre Dinamo Bucuresti si FC Botosani, contand pentru Liga 1, desfasurat pe Stadionul Dinamo din Bucuresti, duminica 17 februarie 2019. © FOTO Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Florin Prunea confirmă despărțirea de Mamoutou N’Diaye: „Nu am avut ce să facem. Băiatul a înțeles!”

Președintele lui Dinamo, Florin Prunea, a confirmat pentru FANATIK despărțirea de mijlocașul malian. „Am vorbit cu el înainte cu o zi să ne întoarcem în România din stagiul de pregătire și i-am explicat motivele acestei decizii. Mă bucur foarte mult că băiatul a înțeles”a spus oficialul roș-albilor.

Urmează ca zilele acestea să se pună la punct și ultimele detalii ce țin de latura financiară a rezilierii angajamentului. Probabil că Dinamo îi va achita o sumă compensatorie lui Mamoutou N’Diaye, așa cum s-a întâmplat și cu alți jucători care au reziliat cu formația pregătită acum de Eugen Neagoe. Despre plecarea mijlocașului malian FANATIK a scris pe 19 iunie, tot atunci când a anunțat și renunțarea la grecul Papazoglou.

  • 18 meciuri a disputat Mamoutou N’Diaye pentru Dinamo, 5 în sezonul regulat și 13 în play-out, marcând un singur gol
  • 450.000 de euro este cota actuală a mijlocașului care a împlinut 29 de ani pe 15 martie 2019